Virtuvē

14.aug 2021
Recepte ņemta no raksta "Horens: «Drusciņ badā galva strādā labāk» žurnālā "Vakara Ziņas".
14.aug 2021
Internetā lielu popularitāti iemantojis video, kas sola ar vienkāršiem, mājās atrodamiem līdzekļiem jebkuru daudz kalpojušu pannu vai katlu padarīt kā jaunu. Video lielu popularitāti guvis platformā TikTok, savukārt, piemēram, video straumēšanas vietnē youtube tam ir vairāk kā 23 miljons skatījumu.
10.aug 2021
Lai arī džems pagatavots no dārzeņiem, izdodas salds – gluži kā jebkurš ogu vai augļu ievārījums. Labi garšo ar pankūkām, biezpiena plācenīšiem un plātsmaizēm.
7.aug 2021
Tomātu laikā iesakām pagatavot vienu no itāļu virtuves pamatēdieniem - brušetu.
6.aug 2021
Šo recepti iesaka tiem, kas ievēro keto diētu, taču to noteikti var izmēģināt ikviens, ka patīk izmēģināt kaut ko jaunu.
4.aug 2021
Šī Gordona Ramzija recepte ir tik vienkārša, ka prasa pavisam maz pūļu. Praktiski neko nav jāgriež un jātīra. Laša steiki iznāk zeltaini brūni no ārpuses un sulīgi – vidū. Mērcei lieliski noder trekns un ne pārāk skābs krējums.
2.aug 2021
Šī zupa ir ne tikai garda, bet arī veselīga. Īsts dārzeņu smūtijs! Ir daudz šīs klasiskās receptes variantu. Var mainīt dārzeņu proporcijas, pat pievienot augļus un ogas, piemēram, persikus un zemenes. Ja nedaudz zupas paliek pāri, var to sasaldēt un izmantot mērču pagatavošanai.
31.jūl 2021
Siltumnīcās šobrīd gozējas sulīgi, nogatavojušies tomāti, tāpēc ir vērts apdomāt, ko no bagātīgas vasaras ražas var pievienot dzērieniem. Dzērienu pazinējs Arvis Zēmanis, domājot par jaunās ražas apstrādāšanu, piedāvā palūkoties tālāk par vecmāmiņas marinējumu receptēm un mudina dārzeņus izmantot dažādos alkoholiskos kokteiļos. 
31.jūl 2021
Maigā meža ogu garša ideāli sader ar krējuma krēmu un drupano mīklu. Deserts izdodas ļoti gards, ja vēlies vari pievienot arī nedaudz kardamonu.
30.jūl 2021
Pagatavo pavisam, ko interesantu! Daudzviet ir nopērkamas burbuļtējas, taču to pavisam viegli var pagatavot arī mājas apstākļos. Izmēģini!
28.jūl 2021
Uztura speciāliste Jevgēnija Jansone iesaka izmēģināt divu netradicionālu, sātīgu, veselīgu, bet viegli pagatavojamu auksto zupu receptes.
28.jūl 2021
Liela daļa cilvēku nespēj iedomāties dienu bez kafijas tases. Ikkatrs var atrast sev piemērotu kafijas veidu, jo pastāv tik daudz un dažādas garšas variācijas.
27.jūl 2021
Šī recepte piemērota tiem, kas vasaras vakaros nevēlas pārāk daudz laika veltīt ēdiena gatavošanai.
27.jūl 2021
Kabacis ir viens no populārākajiem vasaras dārzeņiem. To ir iespējams izmantot dažādu ēdienu pagatavošanā. Ko darīt brīžos, kad visas ierastās kabaču receptes jau ir izmantotas vai apnikušas, bet šis dārzenis vēl atrodas ledusskapī? Izlasiet un izmēģiniet piecus neparastus kabaču pagatavošanas veidus. Lai labi garšo!
25.jūl 2021
Pagatavo veselīgu un gardu uzkodu piknika galdam. Šefpavārs Mārtiņš Sirmais dalās ar savu humosa pagatavošanas recepti!
24.jūl 2021
Tasīte kafijas no rīta, nākamā – pusdienas pārtraukumā, beidzamā – darbdienas noslēgumā. Karstā laikā īpaši piemēroti auksti kafijas dzērieni un pat deserti.
23.jūl 2021
Iedvesmojies no šefpavāra Mārtiņa Sirmā un savam piknika galdam pagatavo gardas un veselīgas mini tortiljas.
23.jūl 2021
Aprikožu laikā noteikti jāpalutina ģimene ar kādu desertu, kas gatavots no šiem saldajiem, aromātiskajiem augļiem.
22.jūl 2021
Ir īstais laiks, lai uzturā lietotu cukīni. Šis dārzenis ir bagāts ar daudz organismam vērtīgajiem vitamīniem, piemēram, A, B un C grupas vitamīniem, un citām minerālvielām. Izlasiet un noskaidrojiet, ko labu veselībai var sniegt cukīni, ja iekļausiet to ikdienas ēdienkartē!
21.jūl 2021
Kombuča ir raudzēts, viegli dzirkstošs tējas dzēriens. Šis tējas dzēriens satur dažādus antioksidantus, B grupas vitamīnus, enzīmus un organiskās skābes, kas ir labas veselībai. Pagatavo pats savu kombuču, tas aizņems nedaudz laika, bet process ir visai vienkāršs!
21.jūl 2021
Aromātisks kvass, sīpoli un garšvielas padarīs gaļu ļoti garšīgu. Recepte paredzēta 1 kg cūkgaļas. Marinēšanas laiks – divas trīs stundas.
18.jūl 2021
Korejā populārais ielu ēdiens - Dalgona karamele - pēc būtības ir padomju laikos populārā cukurgailīša korejiešu versija.