Virtuvē

23.okt 2020
Silta zupa ir kā radīta drēgnām un lietainām rudens dienām. Turklāt šī priecēs ne tikai ar garšu, bet arī ar krāsām.
16.okt 2020
Tuvojoties rudens brīvdienām piedāvājam Jums jaunas receptes, ar kurām pārsteigt sevi un tuvākos. Kurš būtu domājis, ka tumšo alu var izmantot gatavojot gan liellopu tartaru ar tumšā alū marinētiem sīpoliem un mīksti vārītām paipalu olām, gan saldo ēdienu – alū tvaicētiem bumbieriem ar grauzdētiem lazdu riekstiem un šokolādes mērci? Garšo tieši tik kārdinoši, cik izklausās. Un kad gan vēl veltīt laiku, lai pagatavotu ko īpašāku, ja ne brīvdienās?
11.okt 2020
Kas gan var labāk piestāvēt tējas vai kafijas tasei kā siera kūkas gabaliņš? Ja vēl tā ir tik garda kā šī, mazie svētku noskaņa un īpaša atmosfēra pat darba dienas vakarā garantēta.
8.okt 2020
Kēksiņu panna var ievērojami atvieglot ēstgatavošanu - tie noderēs ne tikai klasisko mafinu gatavošanā, atklāj "Rimi Gardēži".
4.okt 2020
Kāpēc gan dzīvi nepadarīt mazliet interesantāku un pasniegt tunča salātus nedaudz neierastākā formātā? Ķeramies klāt!
2.okt 2020
Nezin kādēļ mēdzam zivs ēdienus "ietērpt". Vai tas ir kažoks, vai mētelītis - nevar noliegt, ka "apģērbā" tās var būt dikti gardas.
30.sep 2020
Kad sagribas ko graužamu, šie kraukšķi būs lieliska izvēle.
28.sep 2020
Šī ķirbju džema radīšana prasīs vien aptuveni 40 minūtes, taču - kas par rezultātu.
27.sep 2020
Laiks svinēt rudeni un piepildīt māju ar svaigi ceptu gardumu kārdinošo smaržu. Izmēģini biešu kūkas recepeti.
26.sep 2020
Septembra ritms daudziem liek atgriezties krietni piemirstā skrējienā, kur reizēm grūti atrast laiku veselīgai un nesteidzīgai ēdienreizei. Tāpēc uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā divu ātri pagatavojamu un ērti līdzi paņemamu pusdienu receptes. Šo ēdienu pagatavošana ir ļoti vienkārša, tie nebūs jāsilda, tāpēc receptes noderēs, plānojot pusdienas ne vien darbā vai skolā, bet pat rudenīgā pārgājienā!
25.sep 2020
Lieliska un radoša recepte, lai iedvesmotu ar rudens veltēm palutināt sevi un savus mīļos.
24.sep 2020
Šokolāde un kokosriekstu skaidiņas ir burvīgs "pāris". Īpaši, ja tie apvienojas cepumā. Recepte ir gaužām vienkārša, bet kas par rezultātu!
21.sep 2020
Garda un brīnišķīga izvēle, ar ko panašķoties rudens vakarā pie tējas vai kafijas tases.
21.sep 2020
Šie produkti var iznīcināt svarīgas olbaltumvielas un dehidrēt organismu, bet mūsu āda būs pirmā, kas no tā cietīs, liekot mums ātrāk izskatīties vecākiem.
19.sep 2020
Ēdienu blogeris Pipars piedāvā recepti mutē kūstošām siermaizītēm, kas garšos kā maziem, tā lieliem. Pieaugušajiem patiks maizīšu ātrais pagatavošanas laiks un veids, kā nemanāmi maizītē paslēpušies spināti, kurus ir tik būtiski iekļaut pašu mazāko ēdienkartē.
17.sep 2020
Sēņošanas sezona Latvijā, šķiet, ir nepārtraukts process – gaileņu “medības” vasarā plūstoši pāriet beku un baraviku maratonā agrā rudenī. Pareizi pagatavojot sēnes, savas garšas kārpiņas varēsim lutināt visas ziemas garumā. Gadsimtu gaitā cilvēki ir atraduši daudz veidu, kā pagatavot sēnes un uzglabāt tās ziemai.
14.sep 2020
Izmēģini kabaču keksiņu recepti jaunam garšu piedzīvojumam.
13.sep 2020
Viegli salāti, kas neradīs smaguma sajūtu. Atspirdzinošais fenhelis un piparmētra ar augļiem un fetas sieru – savienojums, kas šoruden jāpagaršo katram.
12.sep 2020
Lai pagatavotu gardu džemu, patiesībā nevajag būt speciālistam. Turklāt pietiks tikai ar trim sastāvdaļām.
9.sep 2020
Ievārījums no plūmēm? No plūmēm un brūklenēm? Nē! No tomātiem!
7.sep 2020
Salāti, kas derēs gan kā uzkoda rudens pārgājiena starplaikos, gan arī kā pilnvērtīgas pusdienas tā noslēgumā. Tā būs lieliska izvēle gan jūras velšu, gan pikantu garšu cienītājiem, kuri vēlas atsvaidzināt jau ierastās ikdienas maltītes ar vēl nebijušām garšu kombinācijām.
6.sep 2020
Šo salātu izsmalcinātība slēpjas tieši mērcē, kas pat visierastākajiem produktiem sniegs restorāna cienīgu garšu.