Atspirdzinošs kokteilis – „Margarita” bez alkohola

© Pixabay.com

Klasiski šo kokteili gatavo no tekilas, laima sulas un citrusu liķiera. Šoreiz piedāvājam izmēģināt atspiedzinošu bezalkoholisko versiju. Izdodas aromātisks un garšīgs dzēriens!

Sastāvdaļas

  • Sauja rupjas jūras sāls
  • 1 daiviņa laima
  • Ledus pēc garšas
  • Ceturtdaļglāze laima sulas
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 2 ēdamkarotes apelsīna sulas
  • 1 ēdamkarote agaves sīrupa
  • ¹⁄₄-¹⁄₂ glāze gāzēta minerālūdens

Pagatavošana

1․ Sāli ieber lēzenā šķīvī vai bļodiņā. Ar laima šķēlīti pārvelk pār glāzes malu, lai uz tās paliktu sula. Pēc tam maliņu pagroza sālī, tam jāpielīp pie tās.

2․ Glāzē liek ledu. Ielej trīs sulas veidus un agaves sīrupu, 30 sekundes maisa. Agaves sīrupu var aizstāt ar cukura sīrupu vai pat medu.

Šādu sulas daudzumu var iegūt aptuveni no diviem laimiem, vidēja lieluma citrona puses un neliela apelsīna puses.

3․ Pilda glāzi ar gāzētu minerālūdeni gandrīz līdz augšai. Rotā ar laima šķēlīti.

TESTS: IZVĒLIES DZĒRIENU UN UZZINI, KAS TEV PALĪDZĒS TUVĀKAJĀ LAIKĀ!

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais