Atspirdzinošs kokteilis – „Margarita” bez alkohola

© Pixabay.com

Klasiski šo kokteili gatavo no tekilas, laima sulas un citrusu liķiera. Šoreiz piedāvājam izmēģināt atspiedzinošu bezalkoholisko versiju. Izdodas aromātisks un garšīgs dzēriens!

Sastāvdaļas

  • Sauja rupjas jūras sāls
  • 1 daiviņa laima
  • Ledus pēc garšas
  • Ceturtdaļglāze laima sulas
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 2 ēdamkarotes apelsīna sulas
  • 1 ēdamkarote agaves sīrupa
  • ¹⁄₄-¹⁄₂ glāze gāzēta minerālūdens

Pagatavošana

1․ Sāli ieber lēzenā šķīvī vai bļodiņā. Ar laima šķēlīti pārvelk pār glāzes malu, lai uz tās paliktu sula. Pēc tam maliņu pagroza sālī, tam jāpielīp pie tās.

2․ Glāzē liek ledu. Ielej trīs sulas veidus un agaves sīrupu, 30 sekundes maisa. Agaves sīrupu var aizstāt ar cukura sīrupu vai pat medu.

Šādu sulas daudzumu var iegūt aptuveni no diviem laimiem, vidēja lieluma citrona puses un neliela apelsīna puses.

3․ Pilda glāzi ar gāzētu minerālūdeni gandrīz līdz augšai. Rotā ar laima šķēlīti.

TESTS: IZVĒLIES DZĒRIENU UN UZZINI, KAS TEV PALĪDZĒS TUVĀKAJĀ LAIKĀ!

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais