Izmēģini neparasto itāļu kāzu zupu ar vistas gaļas bumbiņām

© Publicitātes foto

Šefpavārs Māris Jansons dalījies ar itāļu zupas recepti.

Nepieciešams (4 porcijas):

  • 20 gab. (5 gab. uz personu) jeb aptuveni 500 g saldētas vai mājās
  • gatavotas vistas gaļas bumbiņas;
  • Pērļu kuskuss vai pērļu grūbas;
  • Kale jeb lapu kāposts;
  • Burkāni;
  • Sīpoli;
  • Svaigs buljons vai bio dārzeņu buljona kubiņi.

Pagatavošana:

Pagatavo dārzeņu buljonu vai uzvārītā ūdenī (1000 ml) izšķīdina divus bio dārzeņu buljona kubiņus;

Sīpolus atsevišķi sacep ar burkāniem uz pannas olīveļļā līdz tie ir zeltaini brūni un pievieno buljonam;

Visu vāra kopā 5-7 min. un pievieno pērļu kuskusu vai pērļu grūbas, saplucinātas kale lapas. Garšvielas - piparu un sāli, pieliek pēc izvēles. Vāra 15 min. vai līdz grūbas gatavas;

5 min. pirms pasniegšanas pieliek vistas gaļas bumbiņas un ļauj, lai “uzmet burbuli” - zupa būs gatava pasniegšanai.