RECEPTE: Grieķu salāti ar olam

© Pixabay.com

Četrās daļās sagrieztas vistu olas vai veselas paipalu oliņas lieliski papildina ierastos dārzeņu salātus un padara tos daudz sātīgākus

Pagatavošanas laiks: 25 minūtes

Sastāvdaļas

  • 10 paipalu olas vai 3 vistu olas
  • 200 g fetas siera
  • 3 - 4 tomāti
  • 2 - 3 svaigi gurķi
  • 1 paprika
  • 90 g olīvu bez kauliņiem
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • Sāls pēc garšas
  • 1 tējkarote kaltēta oregano

Pagatavošana

1․ Olas cieti novāra, atdzesē, noloba un sagriež gareniski uz pusēm.

2․ Fetas sieru, tomātus gurķus un papriku sagriež prāvos kubiņos.

Apvieno dārzeņus ar sieru, olām un olīvām.

3․ Pievieno eļļu citrona sulu, sāli un oregano, rūpīgi samaisa.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS GRIEĶU SALĀTU RECEPTES!

Virtuvē

Daudzi cilvēki ir pieraduši sākt savu dienu ar tasi kafijas, tomēr vai esat pārliecināts, ka protat to uzglabāt pareizi? “Starbucks” kafijas attīstības direktore Leslija Volforda stāsta “Eatingwell” par labāko kafijas uzglabāšanas veidu, lai saglabātu tās garšu un aromātu.