Kraukšķīgi cepumi no visvienkāršākajām sastāvdaļām.
1․ Ieber bļodā izsijātus miltus un sarīvē sviestu.
Sviestu jau iepriekš ieliek saldētavā, lai tas sastingtu.
2․ Pievieno sāli un saberž ar rokām drupatās.
3․ Pielej aukstu pienu un ātri iejauc mīklu.
Ietin plēvē vai maisiņā un liek saldētavā uz pusstundu.
4․ Sadala mīklu vairākaš daļās. Ņem vienu un izrullē plānā loksnē. Sagriež kvadrātos vai taisnstūros. Tāpat izveido sagataves no atlikušās mīklas.
5․ Pārliek uz pannas, kas izklāta ar pergamenta papīru. Katru cepumu sadursta ar dakšiņu vai zobu bakstāmo. Pārkaisa ar sēkliņām.
6․ Cep sāļos krekerus ar sēkliņām aptuveni 12-15 minūtes 200 °С temperatūrā.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS CEPUMU RECEPTES!