Var pasniegt kopā ar piedevām uzreiz pēc pagatavošanas vai vispirms nedaudz pasautēt tomātu mērcē. Frikadelītes izddodas maigas, diētiskas un garšīgas. Katrā ir tikai 75 kalorijas, 6 g olbaltumvielu, 3 g tauku un 4 g ogļhidrātu.
Var pievienot kaltētus ķiplokus un sīpolus, kā arī Vidusjūras garšvielas pēc garšas
1․ Pievieno maltajai gaļai visas pārējās sastāvdaļas un rūpīgi samaisa.
Ja vēlies pikantākas frikadelītes, pievieno arī kaltētus ķiplokus, sīpolus, garšaugus vai citas garšvielas pēc vēlēšanās.
2․ No maltās gaļas masas izveido 15 frikadelītes, diametrs aptuveni 5 cm.
3․ Kārto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
4․ Cep līdz 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS FRIKADEĻU RECEPTES!