Virtuvē

21.nov 2021
Profesionāla pavāre Railija Redferna "Insider" ēdinu apskatniecei Lizijai Briskinai atklājusi, kādi produkti un ierīces nav nepieciešamas virtuvē.
20.nov 2021
Rudenī plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Farmaceite Līga Cīrule iesaka veselīga kokteiļa recepti!
19.nov 2021
Gaļu vispirms iemarinē pikantā olu mērcē, bet pēc tam apcep panējumā. Iznāk neparasts un ļoti garšīgs ēdiens.
17.nov 2021
Zeltainos cepumus ar pikantu siera garšu var pasniegt kā vieglu uzkodu pie alus vai tāpat kopā ar biezu mērci.
9.nov 2021
Šis siltais dzēriens, kura zeltaino krāsu radīs kurkuma, būs izcils sabiedrotais vēsajos un tumšajos rudens vakaros.
7.nov 2021
Viens no populārā ēdiena vienkāršākajiem variantiem. Gaļa zem sīpolu un siera garoziņas izdodas maiga un sulīga.
6.nov 2021
Viegla krējuma mērce ar laimu piešķirs gardajai uzkodai ar jūras veltēm un dārzeņiem vēl svaigāku un pikantāku garšu.
5.nov 2021
Vienkārši sajauc visas sastāvdaļas, liek cepeškrāsnī un pēc tam atdzesē. Pēc garšas šis deserts līdzīgs siera kūkai un saldā krējuma krēmam.
5.nov 2021
Lai produkti ilgāk saglabātos svaigi, ir svarīgi ievērot pāris pareizus uzglabāšanas principus. Noskaidro, kuras ir visizplatītākās ēdiena uzglabāšanas kļūdas!
3.nov 2021
Ņemot talkā tikai dažas sastāvdaļas, iespējams radīt gardu apelsīnu kēksu, kas būs kā saules stars gada tumšākajā mēnesī.
1.nov 2021
Sātīgs sacepums jeb pīrāgs ar zeltainu garoziņu un bagātīgu pildījumu – tikai nedaudzas sastāvdaļas un ietaupīts laiks, jo nav jāgatavo mīkla.
31.okt 2021
Neticami ātri un tikai no divām sastāvdaļām - tas ir viss, kas nepieciešams šim šokolādes desertam, kad sagribas ko saldu.
30.okt 2021
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēniju Jansoni piedāvā divu Visu svēto dienas priekšvakaram piemērotu ēdienu receptes, kas nodrošinās veselīgu maltīti, turklāt to vizuālais noformējums sevišķi iepriecinās bērnus, kam Halovīni gan spokošanās un jokošanās, gan saldumu dēļ ir sevišķi mīļi.  
30.okt 2021
Šajā nedēļas nogalē pasaulē tiek atzīmēts Halovīns un tam par godu nolēmām izmēģināt veidu, kā pagatavot smalkmaizītes ķirbja formā.
28.okt 2021
Šo salātu burvība ir to vienkāršībā. Burtiski dažas sastāvdaļas, un gatavs ēdiens, kas lieliski iederēsies arī uz svētku galda.
26.okt 2021
Krējuma mīkla izdodas mīksta un maiga, lieliski sader ar ķirbja, mīkstā un cietā siera aromātu pildījumā. Vienkārši, bet reizē interesanti un ļoti garšīgi.
25.okt 2021
Šī šokolādes rulete ir viegli pagatavojama un būs brīnišķīga piedeva vakara tējai vai rīta kafijai, kas palutinās garšas kārpiņas.
24.okt 2021
Ļaujoties radošai iedvesmai, iespējams maltīti padarīt par piedzīvojumu. Piedāvajam interesantu ideju paprikas vilcieniņa radīšanai.
23.okt 2021
Profitroli jeb vēja kūkas iznāks vēl gardākas, ja tās papildināsi ar siltu kausētas šokolādes mērci.
22.okt 2021
Sildošs kafijas dzēriens ar maiga olu krēma un iebiezināta piena “cepurīti”. Īpaši iecienīts šis sātīgais dzēriens ir Vjetnamā.
20.okt 2021
Kotletes izdodas sulīgas, maigas un mīkstas. Pasniedz ar iecienītajām piedevām vai mērci.
20.okt 2021
Vairākus pārtikas produktus, kurus bieži mēdzam likt ledusskapī, patiesībā tur nevajadzētu ievietot to garšas un savas veselības dēļ.