Virtuvē

22.dec 2021
Šādu medus nugu ar bagātīgu mandeļu daudzumu tradicionāli gatavo Spānijā un Itālijā Ziemassvētku sezonā.
14.dec 2021
Izmēģini pagatavot mājās iecienītu “ielas ēdienu” – čeburekus. Mīklu iespējams pagatavot divos veidos.
10.dec 2021
Lai pagatavotu karstvīnu pēc šīs receptes, to vispirms nostādina vēsumā kopā ar augļiem un garšvielām. Karsēts tas tiek tikai vēlāk, un ir vērts pagaidīt – dzēriens izdodas piesātināts, garšīgs, īsti piemērots svētkiem.
9.dec 2021
Gaļa izdodas zeltaini brūna ārpusē, sulīga iekšpusē, ar pikantu ķiploku un sinepju aromātu.
5.dec 2021
Gatavie augļi un pikantais kanēlis piešķir maigajam desertam apburošu aromātu. Var papildināt ar saldējumu un riekstiem vēl labākai garšai.
4.dec 2021
Mīkstas un smaržīgas kanēlmaizītes zviedru gaumē ar garšvielu aromātu un cukurotu virsu lieliski garšos kopā ar tēju vai kafiju.
3.dec 2021
Maiga cūkgaļa kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar aromātisku sēņu mērci.
30.nov 2021
Pievieno gaļai nedaudz citrona sulas, smaržīga ķiploka un aso piparu, lai iegūtu īpašu garšas kombināciju.
30.nov 2021
Tā kā aptuveni puse darbinieku vismaz kādu laiku strādā no mājām, šis ir labākais laiks investēt kafijas automātā lietošanai mājās. Ir pieejami daudzi varianti, sākot no visvienkāršākajiem līdz tādiem, kas aprīkoti ar daudziem ekstra dizaina elementiem un papildu funkcijām. Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kuri budžeta kafijas automāti ir labākie jūsu mājām.
29.nov 2021
Ingvers, citrons un medus stiprinās imunitāti, savukārt burkāns sniegs vērtīgos antioksidantus. Farmaceite Līga Cīrule dalās ar gardu un veselīgu recepti.
27.nov 2021
Farmaceite Līga Cīrule dalās ar gardu smiltsērkšķu sulas, ingvera, medus un kanēļa dzēriena recepti, kas palīdzēs stiprināt imunitāti!
27.nov 2021
Arvien lielāku popularitāti iemanto augu izcelsmes pieni, piemēram, mandeļu piens, sojas piens, kokosriekstu piens utt. Arī auzu piens un šoreiz eksperimentā nolēmām to pagatavot mājas apstākļos.
26.nov 2021
Sildošs, omulīgs, salds un aromātisks – šis dzēriens noteikti atgādinās bērnību.
24.nov 2021
Zupa izdodas ļoti sātīga, ar piesātinātu garšu, jo to gatavo cepeškrāsnī gluži kā krāsnī. Pagatavot to ir viegli – galvenais, apbruņpties ar pacietību, sagaidot rezultātu.
22.nov 2021
Iekļaujot uzturā sezonas produktus, vērts atcerēties par svaigi spiestām sulām - tās būs ne vien gards papildinājums ēdienkartei, bet arī palīdzēs stiprināt veselību, mazināt nogurumu un ievērojami uzlabot pašsajūtu. Farmaceite Līga Cīrule iesaka divas veselīgas sulu kokteiļu receptes.
21.nov 2021
Šis ir tradicionāls vācu ēdiens. Vajadzīgas tikai trīs pamata sastāvdaļas: gaļa, puravi un labs siers. Ja gribas dažādot recepti, var pievienot arī kartupeļus vai kukurūzu.
21.nov 2021
Profesionāla pavāre Railija Redferna "Insider" ēdinu apskatniecei Lizijai Briskinai atklājusi, kādi produkti un ierīces nav nepieciešamas virtuvē.
20.nov 2021
Rudenī plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Farmaceite Līga Cīrule iesaka veselīga kokteiļa recepti!
19.nov 2021
Gaļu vispirms iemarinē pikantā olu mērcē, bet pēc tam apcep panējumā. Iznāk neparasts un ļoti garšīgs ēdiens.
17.nov 2021
Zeltainos cepumus ar pikantu siera garšu var pasniegt kā vieglu uzkodu pie alus vai tāpat kopā ar biezu mērci.
9.nov 2021
Šis siltais dzēriens, kura zeltaino krāsu radīs kurkuma, būs izcils sabiedrotais vēsajos un tumšajos rudens vakaros.
7.nov 2021
Viens no populārā ēdiena vienkāršākajiem variantiem. Gaļa zem sīpolu un siera garoziņas izdodas maiga un sulīga.