Pārsteidz savu ģimeni ar neparastu desertu svētkos, kura pagatavošana prasīs vien piecas minūtes. Tas ir bez miltiem, bez kondensētā piena un bez želatīna.
Lai pagatavotu karstvīnu pēc šīs receptes, to vispirms nostādina vēsumā kopā ar augļiem un garšvielām. Karsēts tas tiek tikai vēlāk, un ir vērts pagaidīt – dzēriens izdodas piesātināts, garšīgs, īsti piemērots svētkiem.
Tā kā aptuveni puse darbinieku vismaz kādu laiku strādā no mājām, šis ir labākais laiks investēt kafijas automātā lietošanai mājās. Ir pieejami daudzi varianti, sākot no visvienkāršākajiem līdz tādiem, kas aprīkoti ar daudziem ekstra dizaina elementiem un papildu funkcijām. Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kuri budžeta kafijas automāti ir labākie jūsu mājām.
Ingvers, citrons un medus stiprinās imunitāti, savukārt burkāns sniegs vērtīgos antioksidantus. Farmaceite Līga Cīrule dalās ar gardu un veselīgu recepti.
Arvien lielāku popularitāti iemanto augu izcelsmes pieni, piemēram, mandeļu piens, sojas piens, kokosriekstu piens utt. Arī auzu piens un šoreiz eksperimentā nolēmām to pagatavot mājas apstākļos.
Zupa izdodas ļoti sātīga, ar piesātinātu garšu, jo to gatavo cepeškrāsnī gluži kā krāsnī. Pagatavot to ir viegli – galvenais, apbruņpties ar pacietību, sagaidot rezultātu.
Iekļaujot uzturā sezonas produktus, vērts atcerēties par svaigi spiestām sulām - tās būs ne vien gards papildinājums ēdienkartei, bet arī palīdzēs stiprināt veselību, mazināt nogurumu un ievērojami uzlabot pašsajūtu. Farmaceite Līga Cīrule iesaka divas veselīgas sulu kokteiļu receptes.
Šis ir tradicionāls vācu ēdiens. Vajadzīgas tikai trīs pamata sastāvdaļas: gaļa, puravi un labs siers. Ja gribas dažādot recepti, var pievienot arī kartupeļus vai kukurūzu.