Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot gardu persiku kūku. Kūkas pagatavošanā būs nepieciešamas vien septiņas sastāvdaļas!
1. Ar blenderi smalki sadrupiniet cepumus.
2. Cepumiem pievienojiet klāt izkausētu sviestu.
3. Samaisiet visu kārtīgi kopā.
4. Kūkas formā ieberiet cepumus. Tā būs kūkas pamatne. Ņemet glāzi un ar to kārtīgi piespiediet cepumus klāt pie kūkas formas.
5. Sadaliet želatīnu uz pusēm (15 g un 15 g) un katru daļu uzbriediniet atsevišķā trauciņā.
6. Krēmsieram pievienojiet klāt saldo krējumu. Ar mikseri saputojiet abas sastāvdaļas.
7. Kad krēmsiers ar saldo krējumu ir saputots krēmīgā konsistencē, pievienojiet klāt persiku jogurtu. Atkal ņemiet mikseri un saputojiet visas sastāvdaļas kopā.
8. Izkausējiet želatīnu un paralēli ar mikseri putojot jogurta/siera/saldā krējuma masu, pievienojiet klāt želatīnu.
9. Lejiet gatavo masu virsū cepumiem.
10. Sagrieziet persikus šķēlītēs un kārtojiet pa virsu kūkai.
11. Lieciet uz plīts karsēties sīrupu, kurā atradās persiki. Kad sīrups ir sakarsis, bet vēl nav sācis vārīties, pievienojiet klāt atlikušo želatīnu un izkausējiet to.
12. Lejiet sīrupu pāri kūkai.
Tas arī viss! Atliek vien sagaidīt, kad kūkas augšēja daļa sastingst un varat to baudīt!