Gardi! Šokolādes konfektes tikai no trīs sastāvdaļām

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Ieprieciniet gan savas, gan citu garšas kārpiņas ar šīm apetelīgajām šokolādes konfektēm.

Vajadzēs (sešām konfektēm):

  • 3 ēdamkarotes pūdercukura;
  • 120 gramus zemesriekstu sviesta;
  • 170 gramus tumšo šokolādi;
  • sešas keksiņu papīra formiņas;
  • keksiņu formu;
  • karoti;
  • bļodu.

Pagatavošana:

1. Keksiņu formā ielieciet papīra formiņas.

2. Zemesriekstu sviestam pievienojiet klāt pūdercukuru. Abas sastāvdaļas kārtīgi samaisiet kopā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ūdens peldē izkausējiet tumšo šokolādi.

4. Kekisiņu papīra formiņās ielieciet vienu līdz divas ēdamkarotes šokolādes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pa virsu lieciet vienu līdz divas tējkarotes zemesriekstu sviesta.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Pēc tam pa virsu abām sastāvdaļām uzlieciet šokolādi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Lieciet konfektes uz stundu ledusskapī, lai tās sastingtu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

8. Izņemiet konfektes laukā no keksiņu papīra formiņām un baudiet!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Kad saule silda plecus un dienas kļūst garākas, mūsu ķermenis sāk alkst pēc kaut kā viegla, svaiga un uzmundrinoša. Ideāls sabiedrotais būs vienkārši, bet spilgti dārzeņu salāti i īpaši tad, ja tiem pievieno kādu neparastu sastāvdaļu, piemēram, arbūzu vai krēmīgu fetas sieru. Šī recepte ir kā neliels ceļojums uz Vidusjūras piekrasti - svaigs, atsvaidzinošs un pārsteidzošs. Ar recepti dalās “All recepes”.