Gardi! Šokolādes konfektes tikai no trīs sastāvdaļām

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Ieprieciniet gan savas, gan citu garšas kārpiņas ar šīm apetelīgajām šokolādes konfektēm.

Vajadzēs (sešām konfektēm):

  • 3 ēdamkarotes pūdercukura;
  • 120 gramus zemesriekstu sviesta;
  • 170 gramus tumšo šokolādi;
  • sešas keksiņu papīra formiņas;
  • keksiņu formu;
  • karoti;
  • bļodu.

Pagatavošana:

1. Keksiņu formā ielieciet papīra formiņas.

2. Zemesriekstu sviestam pievienojiet klāt pūdercukuru. Abas sastāvdaļas kārtīgi samaisiet kopā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ūdens peldē izkausējiet tumšo šokolādi.

4. Kekisiņu papīra formiņās ielieciet vienu līdz divas ēdamkarotes šokolādes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pa virsu lieciet vienu līdz divas tējkarotes zemesriekstu sviesta.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Pēc tam pa virsu abām sastāvdaļām uzlieciet šokolādi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Lieciet konfektes uz stundu ledusskapī, lai tās sastingtu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

8. Izņemiet konfektes laukā no keksiņu papīra formiņām un baudiet!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Grieķu mērce, ko tradicionāli gatavo no jogurta, gurķa, ķiploka un piparmētras, ir lieliska kopā ar svaigiem dārzeņiem, maizi, čipsiem, krekeriem un citām uzkodām. Šī “BBC Good Food” recepte tiek slavēta kā "svaiga un vienkārša", un receptes autors Bārnijs Desmazērijs saka, ka to ir "lieliski pasniegt kopā ar grauzdētu pitas maizi vai lēni sutinātu jēra gaļu".