Paejot svētkiem lielai daļai cilvēku nākas "pievilkt jostas" un dzīvot nedaudz taupīgāk, jo svētkos nauda kusa tikpat ātri, kā sniegs aiz loga. Lai dienas līdz algas dienai būtu vieglākas, iesakām vienu pavisam gardu un ļoti lētu kartupeļu pagatavošanas recepti!
1. Nomazgājiet kartupeļus.
2. Uzlieciet kartupeli virsū uz diviem koka irbulīšiem (skat. attēlu).
3. Ņemiet nazi. Veiciet kartupelī vairākus iegriezumus (visā tā garumā) līdz naža spals pieskaras koka irbuļiem (skat. attēlus).
4. Lieciet kartupeļus uz cepešpannas.
5. Tagad atliek vien izkausēt sviestu. Izkausētajam sviestam pievienojiet klāt zaļumus, garšvielas pēc patikas.
6. Apziediet kartupeļus ar sviestu un uzberiet nedaudz tiem virsū sāli.
7. Cepiet kartupeļus cepeškrāsnī līdz tie gatavi.
Lai labi garšo!