Garšīgi un ļoti lēti! Kraukšķīgo kartupeļu recepte

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Paejot svētkiem lielai daļai cilvēku nākas "pievilkt jostas" un dzīvot nedaudz taupīgāk, jo svētkos nauda kusa tikpat ātri, kā sniegs aiz loga. Lai dienas līdz algas dienai būtu vieglākas, iesakām vienu pavisam gardu un ļoti lētu kartupeļu pagatavošanas recepti!

Vajadzēs:

  • kartupeļus;
  • sviestu;
  • zaļumus (pēc patikas);
  • garšvielas (pēc patikas);
  • sāli;
  • divus koka irbulīšus;
  • nazi;
  • cepešpannu.

Pagatavošana:

1. Nomazgājiet kartupeļus.

2. Uzlieciet kartupeli virsū uz diviem koka irbulīšiem (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet nazi. Veiciet kartupelī vairākus iegriezumus (visā tā garumā) līdz naža spals pieskaras koka irbuļiem (skat. attēlus).

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Lieciet kartupeļus uz cepešpannas.

5. Tagad atliek vien izkausēt sviestu. Izkausētajam sviestam pievienojiet klāt zaļumus, garšvielas pēc patikas.

6. Apziediet kartupeļus ar sviestu un uzberiet nedaudz tiem virsū sāli.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Cepiet kartupeļus cepeškrāsnī līdz tie gatavi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Lai labi garšo!

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais