Siera kūku iespējams pagatavot bez cepšanas, izmantojot savus iecienītākos cepumus. Šajā receptē izmantoti nesāļi krekeri. Laba doma ir izvēlēties krekerus ar sezama sēkliņām, kas garšu padarīs vēl interesantāku.
Pelmeņus vienmēr var pagatavot neticami garšīgi, ja seko līdzi tam, cik kvalitatīvas ir sastāvdaļas. Taču gala rezultāts būs atkarīgs ne tikai no mīklas un gaļas kvalitātes: ir svarīgi arī tos pareizi pagatavot.
Katrā virtuvē ir savi likumi, un katrai mājsaimniecei savi kulinārijas triki. Atklāts, kas jāpievieno maltajai gaļai, lai kotletes būtu mīkstas un sulīgas un vienkārši izkustu mutē, raksta belnovosti.by.
Kā zināms, tad gatavot maltīti pašam ir maciņam draudzīgāk, nekā doties ēst ārpus mājām. Piekopiet šos astoņus paradums, tie palīdzēs veiksmīgāk ieekonomēt naudu brīžos, kad gatavojat!
Teju ikvienam noteikti ir gadījies tā, ka gribas apēst gardu sviestmaizi, bet sviests aizmirsts ledusskapī. Tas ir ļoti ciets un nav iespējams to uzziest uz maizes. Šis ir pavisam viegls triks, kā ātri iegūt mīkstu sviestu!
Ziemassvētki un Jaunais gads ir nosvinēti. Svētku laikā teju ikviens ir ēdis un dzēris daudz vairāk nekā ikdienā. Tāpēc tieši šobrīd ir īstais laiks, lai attīrītu organismu. Izmēģiniet šos trīs gardos dzērienus!
Pamatīgu plānošanu un darbu var prasīt jau svētku galda sagatavošana svinībām, tādēļ nemaz negribas domāt, ko lai iesāk ar ēdienu, kas nākamajā dienā palicis pāri uz mielasta galda. Piedāvājam un izmēģinām paši idejas, kā realizēt svētku ēdienu "pārpalikumu"!