Virtuvē

1.mai 2022
Šim desertam nepieciešamas vien četras sastāvdaļa.
29.apr 2022
Atsvaidzini savu virtuves trauku krājumu ar pavisam neparastām bļodiņām. Izveidojiet pats savu kokosrieksta čauliņas bļodu. Tas ir ļoti vienkārši!
29.apr 2022
Šefpavāre Sāra Hausa dalījusies ar labākajiem padomiem, kā tīrīt cepešpannas, lai tās izskatītos kā jaunas, ziņo "Insider".
27.apr 2022
Ja jūsu ledusskapis izdala nepatīkamu aromātu un nezināt, kā ar to cīnīties, tad, iespējams, viens no šiem septiņiem ieteikumiem jums palīdzēs tikt galā ar nepatīkamo problēmu!
26.apr 2022
Rozīnīti šim ēdienam piešķir itāļu garšvielas un mandeļu skaidiņas.
26.apr 2022
Šie vienkāršie padomi palīdzēs jūsu pārtikas produktiem ilgāk saglabāties svaigiem un gardiem!
25.apr 2022
Ja jums garšo sarkanā velveta kūka, tad arī šie virtuļi jums ies pie sirds! Pagatavojiet gardus sarkanā velveta virtuļus! Tas ir pavisam vienkārši!
23.apr 2022
Pievieno maigajam avokado sulīgu tomātu, asu čili pipariņu, saldus kukurūzas graudus un pikantu kinzu. Šīs sastāvdaļas padarīs klasisko meksikāņu uzkodu vēl gardāku.
22.apr 2022
Interesants garšu apvienojums – gaļa, siers, svaigi un marinēti gurķi.
21.apr 2022
Šī ābolu deserta recepte nāk no Dānijas. Tomēr tajā var saskatīt līdzības ar Latvijā iecienīto rupjmaizes kārtojumu. Izmēģiniet!
18.apr 2022
Brokastis mēdz dēvēt par svarīgāko dienas maltīti. Kāpēc brokastīs ir vērts iekļaut olbaltumvielām bagātus produktus un kā tos labāk kombinēt, stāsta šefpavārs Normunds Baranovskis.
18.apr 2022
Ar šo recepti iegūsiet sešas neliela izmēra pankūkas, taču visu sastāvdaļu daudzumu var dubultot, ja nepieciešams vairāk porciju.
17.apr 2022
Kad Lieldienu kaujas izcīnītas, Otrajās Lieldienās brokastīs var pasniegt olu zvēriņus, kas īpaši iepriecinās pašus mazākos mājiniekus. Lūk, divas idejas peles un eža izveidošanai.
15.apr 2022
Finansiste un kulinārijas eksperte Ilze Auzeere dalījusies ar sacepuma recepti, kas radīta Lieldienu svētku galdam.
12.apr 2022
Vai jūs dārzeņus mazgājat pareizi? Izrādās, ka to var darīt arī nepareizi. Noskaidrojiet, kā vispareizāk mazgāt šos sešus dārzeņus, lai tie vienmēr būtu perfekti tīri!
11.apr 2022
Lieldienas nav iedomājamas bez olām. Ne tikai parastajām olām, bet arī tām, kas veidotas no šokolādes. Ieprieciniet bērnus un pagatavojiet milzu šokolādes olu!
10.apr 2022
Uztura speciāliste Anna Rozīte sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar padomiem, kā uzturā iekļaut vairāk dārzeņus, tos padarot garšīgākus.
9.apr 2022
Pievienojot rīsus, aknu plācenīši kļūst vēl gardāki un sātīgāki. Labi garšo gan karsti, gan auksti, īpaši ar dažādām mērcēm.
6.apr 2022
Pagatavot garšīgu majonēzi mājās ir viegli, īpaši ar iegremdējamā blendera palīdzību. Mērce izdodas tikpat bieza un krēmīga kā veikalā nopērkamā.
5.apr 2022
Deserts ar kausētu tumšo šokolādi ir vēl garšīgāks. Gatavās kūciņas var papildināt ar putukrējumu un augļu gabaliņiem.
2.apr 2022
Soctīklu "vecmāmiņa", pavārgrāmatu autore Barbara Kostello dalījusies ar siera mērces recepti, kurai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas.
1.apr 2022
Mājās ir nepieciešams vismaz viens sienas pulkstenis, lai vienmēr zinātu precīzu laiku. Izveidojiet neparastu sienas pulksteni savai virtuvei. Nevienam citam tāds nebūs!