Ja mājās vēlaties pagatavot ļuļa kebabus jeb maltās gaļas kebabus uz kociņa, tad jums noderēs šis triks! Šādi jūs ātri vien, bez liekām mocībām, iegūsiet perfektas formas kebabu!
1. Ar papīra nazi nogrieziet nost plastmasas pudeles apakšdaļu (skat. attēlu).
2. Pudelē iepildiet maltās gaļas masu.
3. Noskrūvējiet nost pudeles korķīti.
4. Uz galda otrādi nolieciet glāzi.
5. Glāzei pa virsu lieciet ar malto gaļu pildīto plastmasas pudeli (skat. attēlu).
6. Pudeles kakliņā ielieciet koka irbulīti. Ieduriet to dziļāk pudelē jeb gaļā.
7. Lēnam pudeli slidiniet uz leju pa glāzi.
8. Koka irbulītis "apaugs" ar gaļu.
Šādā veidā jūs varat iegūt perfektas formas maltās gaļas kebabus. Atliek tos vien izcept un notiesāt!