Virtuvē

9.apr 2022
Pievienojot rīsus, aknu plācenīši kļūst vēl gardāki un sātīgāki. Labi garšo gan karsti, gan auksti, īpaši ar dažādām mērcēm.
6.apr 2022
Pagatavot garšīgu majonēzi mājās ir viegli, īpaši ar iegremdējamā blendera palīdzību. Mērce izdodas tikpat bieza un krēmīga kā veikalā nopērkamā.
5.apr 2022
Deserts ar kausētu tumšo šokolādi ir vēl garšīgāks. Gatavās kūciņas var papildināt ar putukrējumu un augļu gabaliņiem.
2.apr 2022
Soctīklu "vecmāmiņa", pavārgrāmatu autore Barbara Kostello dalījusies ar siera mērces recepti, kurai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas.
1.apr 2022
Mājās ir nepieciešams vismaz viens sienas pulkstenis, lai vienmēr zinātu precīzu laiku. Izveidojiet neparastu sienas pulksteni savai virtuvei. Nevienam citam tāds nebūs!
26.mar 2022
Nedaudz dodot vaļu radošumam, iespējams pat parastas brokastis padarīt par maziem svētkiem un pārsteigt savu ģimeni, īpaši bērnus.
26.mar 2022
Šai viegli pagatavojamajai kūkai bez cepšanas nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas - tumšā šokolāde, kokosriekstu piens un auzu pārslas. Rezultāts patīkami pārsteidza!
24.mar 2022
Sācies bērzu sulu laiks un tā ir lieliska iespēja pagatavot arī bērzu sulu sīrupu.
20.mar 2022
Vafeles pēc šīs receptes izdodas mīkstas iekšpusē un kraukšķīgas ārpusē. Pievieno augļus, un brokastis gatavas!
18.mar 2022
Akniņas, kas gatavotas pēc šīs receptes, izdodas īpaši sulīgas un maigas, bet sīpoli piešķir papildu aromātu.
17.mar 2022
Labi salāti nelielai uzkodai vai sviestmaizēm, lieliski garšo kā papildinājums pamatēdienam.
16.mar 2022
Reizēm gatavojot ēst sanāk nejauši to pārsālīt. Ko darīt, lai ēdiens atkal kļūtu baudāms?
10.mar 2022
Vietnē "TikTok" popularitāti guvis video, kurā parādīts veids, kā notīrīt virtuves koka dēlīti. Ņemot vērā video, kas publiskots 2021. gadā, padomus, šo veidu izmēģināja arī "Insider".
3.mar 2022
Kartupeļu ēdieni latviešu vēderam ir pazīstami. Arī Ukrainā kartupeļi ir cieņā. Grāmatā "444 kartupeļu ēdieni" atradām vienu kartupeļu pagatvošanas recepti, kas ir raksturīga Ukrainai.
2.mar 2022
Produktu sasaldēšana ir lielisks veids, kā tos uzglabāt ilgākā laika posmā un samazināt pārtikas izšķērdēšanu. Tomēr ir vairāki produkti, kurus eksperti iesaka kategoriski nelikt saldētavā!
1.mar 2022
Atsvaidzinoša citronu glazūra, kas pagatavojama pāris minūtēs. Lieliski sader ar kēksiem, tortēm, kūkām un mafiniem.
28.feb 2022
Vienkāršas kotletes ar kāpostiem, burkāniem un sīpoliem. Tās izdodas tik garšīgas, ka kļūs par iecienītu ēdienu visai ģimenei.
27.feb 2022
Zupa izdodas neparasta, bieza, samtaini maiga, ar piesātinātu garšu.
22.feb 2022
Fitnesa entuziaste un pavārgrāmatu "Zelta sastāvdaļa" autore Paula Freimane sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar savu veselīgo proteīna batoniņu recepti.
17.feb 2022
Šī biskvīta recepte nedaudz atšķiras no klasiskās ar to, ka biskvīts izdodas maigāks un sulīgāks.
16.feb 2022
Arī tik vienkārša gatavošanas procedūra, kā olu uzvārīšana, var tikt sabojāta, šo trīs populāro kļūdu dēļ.
15.feb 2022
Pikantas gaļas bumbiņas ar ingveru un kinzu Austrumu gaumē lieliski sader ar laima mērci.