Ieprieciniet brīvdienu rītā savas un mīļoto cilvēku garšu kārpiņas, pagatavojiet sātīgas karstmaizes.
1. Sākumā pagatavojiet olu kulteni no olām un piena.
2. Pēc tam mazos gabaliņos sagrieziet bekonu un apcepiet to uz pannas.
3. Ņemiet cepešpannu un uzklājiet uz tās cepamo papīru. Pārgrieziet abus "ciabatta" maizes kukulīšus uz pusēm.
4. Uz divām "ciabatta" maizes daļām uzlieciet olu kulteni (skat. attēlu).
5. Pa virsu olu kultenim lieciet šķiņķa šķēlītes un sieru.
6. Pēc tam virsū sieram uzberiet bekona gabaliņus un tiem pa virsu uzlieciet tomātu šķēlītes.
7. Tagad atliek vien to maizes daļu, kurai virsū nav sastāvdaļu, uzlikt pa virsu otrai, lai izveidotu milzu sendviču (skat. attēlu).
8. Ar konditorejas otiņu noklājiet maizi ar eļļu vai izkausētu sviestu.
9. Pa virsu uzberiet iecienītās garšvielas.
10. Lieciet maizes cepeškrāsnī. Cepiet tik ilgi līdz siers izkusis.