RECEPTE: tortiljas čipsi jeb kraukšķi

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Lai pagatavotu savus tortiljas čipšus jeb kraukšķus būs nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas.

Vajadzēs:

  • tortiljas plāksnes;
  • garšvielas pēc ieskatiem;
  • olīveļļu.

Pagatavošana:

1. Ņemiet tortiljas plāksnes un sakārtojiet tās citu virs citas.

2. Pēc tam ar nazi visas tortiljas plāksnes vielaikus sagrieziet astoņās daļās.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Tortiljas trīsstūrīšus apsmērējiet ar eļļu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pa virsu uzberiet sevis izvēlētās garšvielas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Iepriekšējo soli atkārtojiet ar visiem tortiljas trīsstūrīšiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Pēcāk trīsstūrīšus izkārtojiet uz cepešpannas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Lieciet tortiljas cepties cepeškrāsnī.

8. Kad trīsstūrīši kļuvuši zeltaini brūni, tie ir gatavi!

Ēdiet tos kopā, piemēram, ar gvakamoli! Lai labi garšo!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Gvakamoles recepte atradīsiet šeit!

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais