RECEPTE: tortiljas čipsi jeb kraukšķi

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Lai pagatavotu savus tortiljas čipšus jeb kraukšķus būs nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas.

Vajadzēs:

  • tortiljas plāksnes;
  • garšvielas pēc ieskatiem;
  • olīveļļu.

Pagatavošana:

1. Ņemiet tortiljas plāksnes un sakārtojiet tās citu virs citas.

2. Pēc tam ar nazi visas tortiljas plāksnes vielaikus sagrieziet astoņās daļās.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Tortiljas trīsstūrīšus apsmērējiet ar eļļu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pa virsu uzberiet sevis izvēlētās garšvielas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Iepriekšējo soli atkārtojiet ar visiem tortiljas trīsstūrīšiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Pēcāk trīsstūrīšus izkārtojiet uz cepešpannas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Lieciet tortiljas cepties cepeškrāsnī.

8. Kad trīsstūrīši kļuvuši zeltaini brūni, tie ir gatavi!

Ēdiet tos kopā, piemēram, ar gvakamoli! Lai labi garšo!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Gvakamoles recepte atradīsiet šeit!

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais