Virtuvē

5.okt 2021
Kad apnikusi ķirbju kūka, biezenis un cepti ķirbji pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā recepti, kā šīs pasaulē lielākās ogas pārvērst interesantā maltītē. 
3.okt 2021
Laba recepte, lai vienā ēdienā apvienotu dažādus sezonas dārzeņus. Ar pildījumu var eksperimentēt pēc vēlēšanās. Var pievienot Briseles kāpostus, spinātus vai sēnes. Sacepumu var pasniegt gan karstu, gan aukstu. Protams, kūpošs ēdiens tieši no cepeškrāsns ir apetītlīgāks!
1.okt 2021
No visparastākajiem kausētajiem sieriņiem, zaļumiem un dārzeņiem var pagatavot gardu uzkodu.
30.sep 2021
Šī būs kūka, kas tik ļoti piestāvēs rudens vakariem ar tējas tasi. Izmēģini.
29.sep 2021
Pīrādziņi ar apceptu gaileņu vai citu meža sēņu pildījumu izdodas gaisīgi un aromātiski.
27.sep 2021
Pagatavo slaveno desertu, kuru ikviens pazīst pēc vieglā medus aromāta. Savukārt rums un kafija to padarīs pavisam īpašu.
26.sep 2021
Rudenim piestāv ķirbis. Tas ir daudzfunkcionāls dārzenis, to var izmantot gan dažādu sāļo ēdienu pagatavošanā, gan saldēdienos. Ārzemēs popularitāti ir iemantojis arī kāds ķirbju dzēriens - "pumpkin spice latte" jeb ķirbju pikantā latte. Izmēģiniet!
25.sep 2021
Šo franču ābolu pīrāgu dēvē par neredzamo, jo tajā praktiski nav mīklas. Tas drīzāk atgādina nevis mīklas izstrādājumu, bet maigu krēmu. Vēl tajā ir daudz plānu ābolu šķēlīšu. Ļoti maigs un viegls deserts!
24.sep 2021
Lieliska pikanta uzkoda pie gaļas un papildinājums dažādiem salātiem.
21.sep 2021
Pavārraidījuma "La Dolche Vita" vadītājas Roberto Meloni sociālajā vietnē Instagram dalījies ar neparastu tiramisu recepti. Izmēģini šo meistarstiķi ar piparkūkām, kafiju, Latvijas balzamu un biezpiena pastu ar banānu garšu.
19.sep 2021
Ogas apvienojumā ar ceptiem sīpoliem, sarkanvīnu un sinepēm lieliski papildina steiku vai citus gaļas ēdienus.
17.sep 2021
Sulīgi biskvīti ar kanēļa un vaniļas aromātu, riekstiem un rozīnēm, biezs krēmsiera pildījums – ideāla kombinācija! Neticami maigs, gards un oriģināls deserts kļūs par ģimenes iecienītāko, bet draugi lūgs dalīties ar recepti.
16.sep 2021
Pagatavo mīkstus, maigus un smaržīgus ābolu cepumiņus, kas rudenī un ziemā atgādinās vasaru. Ja ģimenei garšo mājās cepti gardumi, noteikti gatavo uzreiz divas porcijas.
14.sep 2021
Sekojot baristu trendiem pasaulē, iesakām izmēģināt kādu no četriem kafijas dzērieniem ar rudens garšu, lai ikdienišķo kafijas baudīšanu padarītu interesantāku.
12.sep 2021
Jaunas garšas nianses klasiskajai vistas filejai franču gaumē piešķirs āboli. Gaļa, kas cepta kopā ar sīpoliem, āboliem un sieru iegūst neatkārtojamu aromātu, ko vēl pastiprina ķiploks un muskatrieksts.
11.sep 2021
Pikanta ogu un aromātiska sidra mērce vislabāk sader ar karstām siera uzkodām, sulīgām kotletēm un ceptu gaļu.
10.sep 2021
Ar siera krēmu bagātīgi pārklāti, gaisīgi biskvītiņi ar sezonas ogām – garšīgs un skaists deserts tiem, kuri iemīlējušies vasarā.
9.sep 2021
Ierasto lazanjas lokšņu vietā šajā ēdienā izmanto ceptas baklažānu plāksnītēs. Starp tām liek tomātu un gaļas mērci un rikotas sieru, bet virspusē kārdina mocarellas siera garoziņa.
8.sep 2021
Arī tomātus var marinēt. Turklāt, gatavojot pēc šīs receptes, var iztikt bez gatavā izstrādājuma sterilizēšanas. Pietiks, ja burkas būs ideāli tīras un sterilizētas.
7.sep 2021
Uztura speciālistes Jevgēnijas Jansones gardās kūkas recepte, kas garšos kā lieliem, tā maziem. 
6.sep 2021
Tomātu laiks rit pilnā sparā! Šobrīd, kad tomātu dārzā ir daudz, ir laiks padomāt par to uzglabāšanu ziemai. Daudzi tomātus marinē, liek želejā vai taisa dažādas mērces. Tomēr ir pavisam vienkāršs, ātrs un unikāls veids, kā tos uzglabāt ziemai! Sasaldē tos!
4.sep 2021
Uztura speciāliste Jevgēnija Jansone dalās ar gardu kūkas recepti. Izmēģini un iepriecini savus mīļos ar vegānisko bezē torti!