Izmēģini! Saldais ēdiens no banāniem un avokado

© unsplash.com

Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardu un veselīgu banāna ar avokado un kakao deserta recepti. Receptē minētās sastāvdaļas paredzētas četru porciju pagatavošanai.

Nepieciešams:

  • 4 banāni;
  • 2 avokado;
  • 2-3 tējk. kakao;
  • 1-2 dateles pēc garšas;
  • svaigas ogas un mandeļu skaidiņas - dekoram.

Pagatavošana:

Nomizo nogatavinātus banānus un liec blenderī. Nomazgā un nosusini avokado, pārgriez uz pusēm un izņem mīkstumu, liec klāt pie banāniem. Datelēm izņem kauliņu (ja tāds ir) un pievieno blenderī, uzber kakao un sablenderē visu kopā. Pasniedz viegli atdzesētu, dekorē ar svaigām ogām un mandeļu skaidiņām.

Virtuvē

Arī ēst gatavošanu var savā ziņā dēvēt par mākslu. Spējot apvienot dažādas garšas buķetes, mēs varam radīt debešķīgus ēdienus. Ne vienmēr, lai gatavotu gardas maltītes, nepieciešamas dārgas sastāvdaļas. Arī dažādi vienkārši, viegli pieejami un ikdienā plaši izmantoti produkti var paspilgtināt ēdiena garšu. Atliek vien zināt, kas ir šīs slepenās sastāvdaļas, kuras, pievienojot klāt ēdienam, vienkāršu maltīti var padarīt debešķīgu! Šos produktus izmanto arī tādi slaveni šefpavāri kā Džeimijs Olivers un Gordons Remzijs.

Svarīgākais