Triks, kā notīrīt piedegušu pannu

© unsplash.com

Šī ideja noderes ikvienai virtuves virtuozam, kam nejauši sanācis piededzināt ēdienu uz pannas!

Vajadzēs:

  • ūdeni;
  • kafijas pupiņas;
  • virtuves dvielīti;
  • piedegušu pannu.

Process:

1. Samitriniet ar ūdeni virtuves dvielīti.

2. Uzberiet uz piedegušās pannas kafijas pupiņas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet mitro dvielīti un ar kafijas pupiņām berzējiet piedeguma vietas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam noskalojiet pannu tekošā ūdenī.

Izmantojot šo metodi, ātri vien panna var atgūt savu sākotnējo izskatu un būt tīra!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais