Triks, kā notīrīt piedegušu pannu

© unsplash.com

Šī ideja noderes ikvienai virtuves virtuozam, kam nejauši sanācis piededzināt ēdienu uz pannas!

Vajadzēs:

  • ūdeni;
  • kafijas pupiņas;
  • virtuves dvielīti;
  • piedegušu pannu.

Process:

1. Samitriniet ar ūdeni virtuves dvielīti.

2. Uzberiet uz piedegušās pannas kafijas pupiņas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet mitro dvielīti un ar kafijas pupiņām berzējiet piedeguma vietas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam noskalojiet pannu tekošā ūdenī.

Izmantojot šo metodi, ātri vien panna var atgūt savu sākotnējo izskatu un būt tīra!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais