Triks, kā notīrīt piedegušu pannu

© unsplash.com

Šī ideja noderes ikvienai virtuves virtuozam, kam nejauši sanācis piededzināt ēdienu uz pannas!

Vajadzēs:

  • ūdeni;
  • kafijas pupiņas;
  • virtuves dvielīti;
  • piedegušu pannu.

Process:

1. Samitriniet ar ūdeni virtuves dvielīti.

2. Uzberiet uz piedegušās pannas kafijas pupiņas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet mitro dvielīti un ar kafijas pupiņām berzējiet piedeguma vietas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam noskalojiet pannu tekošā ūdenī.

Izmantojot šo metodi, ātri vien panna var atgūt savu sākotnējo izskatu un būt tīra!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais