Efektīvs triks, kā viegli un ātri nolupināt vārītas olas

© unsplash.com

Pavisam ātrs un vienkāršs veids, kā viegli nolupināt olu, lai tā paliktu pilnīgi vesela!

Vajadzēs:

  • vārītu olu;
  • tējkaroti.

Process:

1. Ar karoti uzsitiet pa vienu no olas galiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Noņemiet nedaudz nost ieplaisājušās čaumalas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet tējkaroti un ar tās galu bīdiet nost no olas čaumalu (skat. attēlus).

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Kad saule silda plecus un dienas kļūst garākas, mūsu ķermenis sāk alkst pēc kaut kā viegla, svaiga un uzmundrinoša. Ideāls sabiedrotais būs vienkārši, bet spilgti dārzeņu salāti i īpaši tad, ja tiem pievieno kādu neparastu sastāvdaļu, piemēram, arbūzu vai krēmīgu fetas sieru. Šī recepte ir kā neliels ceļojums uz Vidusjūras piekrasti - svaigs, atsvaidzinošs un pārsteidzošs. Ar recepti dalās “All recepes”.

Svarīgākais