Nemet laukā! Ideja, ko iesākt ar iepakojumu, kurā ietīts sviests

© unsplash.com

Ko jūs darāt ar papīru, kurā ietīts sviests, pēc tā izlietošanas? Noteikti, ka metat laukā! Izrādās, ka tam var rast praktisku pielietojumu jeb to var izmantot kulinārijā!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pēc sviesta izlietošanas nemetiet tā ietinamo papīru laukā, bet gan salociet to un ievietojiet ledusskapī.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Nākamreiz, kad cepsiet kaut ko cepeškrāsnī un būs nepieciešams ietaukot cepešpannu, izmantojiet iepriekš ledusskapī ievietot sviesta paciņas papīru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Uz tās joprojām būs neliels daudzums sviesta, kas būs tieši tik daudz, lai ietaukotu pannu!

Šādi pilnībā izmantosiet visu sviestu līdz pat pēdējai "pilītei"!

Avots

Virtuvē

Arī ēst gatavošanu var savā ziņā dēvēt par mākslu. Spējot apvienot dažādas garšas buķetes, mēs varam radīt debešķīgus ēdienus. Ne vienmēr, lai gatavotu gardas maltītes, nepieciešamas dārgas sastāvdaļas. Arī dažādi vienkārši, viegli pieejami un ikdienā plaši izmantoti produkti var paspilgtināt ēdiena garšu. Atliek vien zināt, kas ir šīs slepenās sastāvdaļas, kuras, pievienojot klāt ēdienam, vienkāršu maltīti var padarīt debešķīgu! Šos produktus izmanto arī tādi slaveni šefpavāri kā Džeimijs Olivers un Gordons Remzijs.

Svarīgākais