Nemet laukā! Ideja, ko iesākt ar iepakojumu, kurā ietīts sviests

© unsplash.com

Ko jūs darāt ar papīru, kurā ietīts sviests, pēc tā izlietošanas? Noteikti, ka metat laukā! Izrādās, ka tam var rast praktisku pielietojumu jeb to var izmantot kulinārijā!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pēc sviesta izlietošanas nemetiet tā ietinamo papīru laukā, bet gan salociet to un ievietojiet ledusskapī.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Nākamreiz, kad cepsiet kaut ko cepeškrāsnī un būs nepieciešams ietaukot cepešpannu, izmantojiet iepriekš ledusskapī ievietot sviesta paciņas papīru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Uz tās joprojām būs neliels daudzums sviesta, kas būs tieši tik daudz, lai ietaukotu pannu!

Šādi pilnībā izmantosiet visu sviestu līdz pat pēdējai "pilītei"!

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais