Nemet laukā! Ideja, ko iesākt ar iepakojumu, kurā ietīts sviests

© unsplash.com

Ko jūs darāt ar papīru, kurā ietīts sviests, pēc tā izlietošanas? Noteikti, ka metat laukā! Izrādās, ka tam var rast praktisku pielietojumu jeb to var izmantot kulinārijā!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pēc sviesta izlietošanas nemetiet tā ietinamo papīru laukā, bet gan salociet to un ievietojiet ledusskapī.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Nākamreiz, kad cepsiet kaut ko cepeškrāsnī un būs nepieciešams ietaukot cepešpannu, izmantojiet iepriekš ledusskapī ievietot sviesta paciņas papīru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Uz tās joprojām būs neliels daudzums sviesta, kas būs tieši tik daudz, lai ietaukotu pannu!

Šādi pilnībā izmantosiet visu sviestu līdz pat pēdējai "pilītei"!

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais