Nemet laukā! Ideja, ko iesākt ar iepakojumu, kurā ietīts sviests

© unsplash.com

Ko jūs darāt ar papīru, kurā ietīts sviests, pēc tā izlietošanas? Noteikti, ka metat laukā! Izrādās, ka tam var rast praktisku pielietojumu jeb to var izmantot kulinārijā!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pēc sviesta izlietošanas nemetiet tā ietinamo papīru laukā, bet gan salociet to un ievietojiet ledusskapī.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Nākamreiz, kad cepsiet kaut ko cepeškrāsnī un būs nepieciešams ietaukot cepešpannu, izmantojiet iepriekš ledusskapī ievietot sviesta paciņas papīru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Uz tās joprojām būs neliels daudzums sviesta, kas būs tieši tik daudz, lai ietaukotu pannu!

Šādi pilnībā izmantosiet visu sviestu līdz pat pēdējai "pilītei"!

Avots

Virtuvē

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.

Svarīgākais