Ideja, kā glīti pasniegt rīsus

© pexels.com

Nākamajās viesībās, gatavojot rīsus, pielietojiet šo pavisam vienkāršo, bet tajā pašā laikā glīto rīsu pasniegšanas metodi!

Vajadzēs:

  • divas bļodiņas - vienu pavisam mazu, bet otru lielāka izmēra;
  • rīsus;
  • karoti;
  • šķīvi;
  • mērci.

Process:

1. Izvāriet rīsus.

2. Ielieciet lielākajā bļodā mazo bļodiņu. Mazo bļodiņu novietojiet augšpēdus (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pa virsu mazajai bļodiņai lieciet rīsus. Kārtīgi ar karoti tos piespiediet klāt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam lielo bļodu apgāziet otrādāk uz šķīvja.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Izņemiet no rīsiem laukā mazo bļodiņu. Rīsi būs ieguvuši perfekto formu, lai tos varētu papildināt ar mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Piepildiet rīsu viducīti ar mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.