Ideja, kā glīti pasniegt rīsus

© pexels.com

Nākamajās viesībās, gatavojot rīsus, pielietojiet šo pavisam vienkāršo, bet tajā pašā laikā glīto rīsu pasniegšanas metodi!

Vajadzēs:

  • divas bļodiņas - vienu pavisam mazu, bet otru lielāka izmēra;
  • rīsus;
  • karoti;
  • šķīvi;
  • mērci.

Process:

1. Izvāriet rīsus.

2. Ielieciet lielākajā bļodā mazo bļodiņu. Mazo bļodiņu novietojiet augšpēdus (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pa virsu mazajai bļodiņai lieciet rīsus. Kārtīgi ar karoti tos piespiediet klāt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam lielo bļodu apgāziet otrādāk uz šķīvja.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Izņemiet no rīsiem laukā mazo bļodiņu. Rīsi būs ieguvuši perfekto formu, lai tos varētu papildināt ar mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Piepildiet rīsu viducīti ar mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais