Efektīvs triks, kā iztīrīt piedegušu katlu

© pexels.com

Ikvienam reiz ir sanācis piededzināt katlā esošo saturu. Kā zināms, tad visbiežāk katlu atkal padarīt tīru ir visai grūti. Nākamreiz, atgadoties šādai situācijai, pielietojiet šo pavisam vienkāršo triku.

Vajadzēs:

  • piedegušu katlu;
  • ūdeni;
  • selerijas kātus;
  • nazi.

Process:

Ekrānuzņēmums no Youtube

1. Ielejiet katlā verdošu ūdeni.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Sagrieziet nelielos gabalos selerijas kātus.

3. Lieciet sagriezto seleriju katlā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Katlu lieciet uz plīts un vāriet tajā iekšā esošo saturu.

5. Pēc tam izlejiet no katla laukā ūdeni. Tam vajadzētu atkal izskatīties kā jaunam. Izmazgājiet to un turpiniet izmantot ēst gatavošanā!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.

Svarīgākais