Triks, lai augļi un dārzeņi ledusskapī neapkalstu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Kad gatavojam ēst, mums mēdz palikt pāri, piemēram, puse no citrona, tomāta vai kāda cita augļa, dārzeņa. Lai šī pāri palikusī pusīte neapkalstu, izmantojiet šo vienkāršo triku!

Vajadzēs:

  • šķēres;
  • gumiju;
  • plastamasa vāciņu, piemēram, jogurta vai krējuma trauciņa.

Process:

1. Veciet divus nelielus, paralēlus iegriezumus plastmasas vāciņā (skat. attēlus).

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Vāciņam virsū uzmauciet gumiju. Gumiju novietojiet vietās, kur veicāt iegriezumus. Tādējādi tā neslīdēs nost.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Zem gumijas ar nogriezto pusi pret vāciņu ielieciet, piemēram, citronu. Šādi tas ilgāk saglabāsies svaigs!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Ikvienam ir gadījies – atver ledusskapi, bet tur esošās salātu lapas izskatās pavisam skumji. Kraukšķīgā svaiguma vietā tās ir kļuvušas mīkstas, savītušas un nešķiet piemērotas ēšanai. Tomēr nesteidzies tās izmest – ir kāds vienkāršs un pārbaudīts triks, kas ļauj atjaunot to sākotnējo kraukšķīgumu! Viss, kas Tev nepieciešams, ir bļoda ar aukstu ūdeni, ledus un citrona šķēlītes, iesaka “thekitchn”.

Svarīgākais