Triks, lai augļi un dārzeņi ledusskapī neapkalstu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Kad gatavojam ēst, mums mēdz palikt pāri, piemēram, puse no citrona, tomāta vai kāda cita augļa, dārzeņa. Lai šī pāri palikusī pusīte neapkalstu, izmantojiet šo vienkāršo triku!

Vajadzēs:

  • šķēres;
  • gumiju;
  • plastamasa vāciņu, piemēram, jogurta vai krējuma trauciņa.

Process:

1. Veciet divus nelielus, paralēlus iegriezumus plastmasas vāciņā (skat. attēlus).

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Vāciņam virsū uzmauciet gumiju. Gumiju novietojiet vietās, kur veicāt iegriezumus. Tādējādi tā neslīdēs nost.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Zem gumijas ar nogriezto pusi pret vāciņu ielieciet, piemēram, citronu. Šādi tas ilgāk saglabāsies svaigs!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais