Triks, lai augļi un dārzeņi ledusskapī neapkalstu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Kad gatavojam ēst, mums mēdz palikt pāri, piemēram, puse no citrona, tomāta vai kāda cita augļa, dārzeņa. Lai šī pāri palikusī pusīte neapkalstu, izmantojiet šo vienkāršo triku!

Vajadzēs:

  • šķēres;
  • gumiju;
  • plastamasa vāciņu, piemēram, jogurta vai krējuma trauciņa.

Process:

1. Veciet divus nelielus, paralēlus iegriezumus plastmasas vāciņā (skat. attēlus).

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Vāciņam virsū uzmauciet gumiju. Gumiju novietojiet vietās, kur veicāt iegriezumus. Tādējādi tā neslīdēs nost.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Zem gumijas ar nogriezto pusi pret vāciņu ielieciet, piemēram, citronu. Šādi tas ilgāk saglabāsies svaigs!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais