Triks, kā tikko no ledusskapja izņemtu sviestu ātri padarīt mīkstu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Vēlaties pagatavot gardu sviestmaizi, bet sviestu aizmirsāt izņemt no ledusskapja laikus un tas ir ciets? Vairs par to nav jāsatraucās, ir pavisam vienkāršs veids, kā cietu sviestu ātri padarīt mīkstu!

Vajadzēs:

  • sviestu;
  • šķīvīti;
  • sulas glāzi;
  • mikroviļņu krāsni.

Process:

1. Ielieciet sulas glāzi mikroviļņu krāsnī un sakarsējiet to. Tikmēr uz šķīvīša novietojiet sviesta gabaliņu.

2. Karsto glāzi uzmanīgi izņemiet no mikroviļņu krāsns.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Uzlieciet glāzi virsū sviestam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pagaidiet pāris minūtes un noņemiet glāzi no sviesta.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pateicoties karstajai glāze, sviests būs kļuvis mīksts.

Avots

Virtuvē

Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.

Svarīgākais