Triks, kā tikko no ledusskapja izņemtu sviestu ātri padarīt mīkstu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Vēlaties pagatavot gardu sviestmaizi, bet sviestu aizmirsāt izņemt no ledusskapja laikus un tas ir ciets? Vairs par to nav jāsatraucās, ir pavisam vienkāršs veids, kā cietu sviestu ātri padarīt mīkstu!

Vajadzēs:

  • sviestu;
  • šķīvīti;
  • sulas glāzi;
  • mikroviļņu krāsni.

Process:

1. Ielieciet sulas glāzi mikroviļņu krāsnī un sakarsējiet to. Tikmēr uz šķīvīša novietojiet sviesta gabaliņu.

2. Karsto glāzi uzmanīgi izņemiet no mikroviļņu krāsns.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Uzlieciet glāzi virsū sviestam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pagaidiet pāris minūtes un noņemiet glāzi no sviesta.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pateicoties karstajai glāze, sviests būs kļuvis mīksts.

Avots

Virtuvē

Ziemassvētkos saimnieces vēlas savu ģimeni, radus un draugus īpaši lutināt ar gardu maltīti, kas nereti sastāv no vairākām kārtām ēdienu. Ko darīt, ja cepetis tomēr nav apēsts un pāri palicis gabaliņš gaļas?

Svarīgākais