Triks, kā tikko no ledusskapja izņemtu sviestu ātri padarīt mīkstu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Vēlaties pagatavot gardu sviestmaizi, bet sviestu aizmirsāt izņemt no ledusskapja laikus un tas ir ciets? Vairs par to nav jāsatraucās, ir pavisam vienkāršs veids, kā cietu sviestu ātri padarīt mīkstu!

Vajadzēs:

  • sviestu;
  • šķīvīti;
  • sulas glāzi;
  • mikroviļņu krāsni.

Process:

1. Ielieciet sulas glāzi mikroviļņu krāsnī un sakarsējiet to. Tikmēr uz šķīvīša novietojiet sviesta gabaliņu.

2. Karsto glāzi uzmanīgi izņemiet no mikroviļņu krāsns.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Uzlieciet glāzi virsū sviestam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pagaidiet pāris minūtes un noņemiet glāzi no sviesta.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pateicoties karstajai glāze, sviests būs kļuvis mīksts.

Avots

Virtuvē

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.

Svarīgākais