Triks, kā tikko no ledusskapja izņemtu sviestu ātri padarīt mīkstu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Vēlaties pagatavot gardu sviestmaizi, bet sviestu aizmirsāt izņemt no ledusskapja laikus un tas ir ciets? Vairs par to nav jāsatraucās, ir pavisam vienkāršs veids, kā cietu sviestu ātri padarīt mīkstu!

Vajadzēs:

  • sviestu;
  • šķīvīti;
  • sulas glāzi;
  • mikroviļņu krāsni.

Process:

1. Ielieciet sulas glāzi mikroviļņu krāsnī un sakarsējiet to. Tikmēr uz šķīvīša novietojiet sviesta gabaliņu.

2. Karsto glāzi uzmanīgi izņemiet no mikroviļņu krāsns.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Uzlieciet glāzi virsū sviestam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pagaidiet pāris minūtes un noņemiet glāzi no sviesta.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pateicoties karstajai glāze, sviests būs kļuvis mīksts.

Avots

Virtuvē

Arī ēst gatavošanu var savā ziņā dēvēt par mākslu. Spējot apvienot dažādas garšas buķetes, mēs varam radīt debešķīgus ēdienus. Ne vienmēr, lai gatavotu gardas maltītes, nepieciešamas dārgas sastāvdaļas. Arī dažādi vienkārši, viegli pieejami un ikdienā plaši izmantoti produkti var paspilgtināt ēdiena garšu. Atliek vien zināt, kas ir šīs slepenās sastāvdaļas, kuras, pievienojot klāt ēdienam, vienkāršu maltīti var padarīt debešķīgu! Šos produktus izmanto arī tādi slaveni šefpavāri kā Džeimijs Olivers un Gordons Remzijs.

Svarīgākais