Deserts glāzē ar zemenēm un biskvītu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Iepriecini savu mīļoto, pagatavo gardu desertu uz 14. februāri!

Vajadzēs:

  • biskvītu;
  • zemenes;
  • 230 g krēmsieru;
  • 1/4 gl pūdercukuru;
  • 1 tējk. vaniļas ekstraktu;
  • ēdienu krāsvielu (nav obligāti);
  • putukrējumu (nav obligāti).

Pagatavošana:

1. Sagrieziet lielos gabalos biskvītu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Kārtojie biskvītu glāze.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pa virsu biskvītam uzberiet sagrieztas zemenes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Bļodā lieciet krēmsieru, pūdercukuru, vaniļas ekstraktu. Ņemiet mikseri un visu kārtīgi sajauciet kopā. Ja jums ir pieejama pārtikas krāsviela, tad to arī pievienojiet klāt krēmam.

5. Iepildiet krēmu konditorejas maisiņā.

6. Pa virsu zemenēm un biskvītam uzspiediet virsū krēmu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Pēc tam atkārtojiet iepriekšējos soļu tik ilgi līdz glāze ir pilna.

8. Pašās beigās desertam pa virsu varat uzlikt putukrējumu un zemenes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Šis makaronu sacepums ar maltu liellopu gaļu, sasmalcinātu mocarellu un slepeno sastāvdaļu ir tik vienkārši pagatavojami, un atstāj daudz vietas uzlabojumiem vai izmaiņām - pagatavojiet to ar savas ģimenes iecienītajām sastāvdaļām. Ar recepti dalās “allrecipes.com”.

Svarīgākais