Deserts glāzē ar zemenēm un biskvītu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Iepriecini savu mīļoto, pagatavo gardu desertu uz 14. februāri!

Vajadzēs:

  • biskvītu;
  • zemenes;
  • 230 g krēmsieru;
  • 1/4 gl pūdercukuru;
  • 1 tējk. vaniļas ekstraktu;
  • ēdienu krāsvielu (nav obligāti);
  • putukrējumu (nav obligāti).

Pagatavošana:

1. Sagrieziet lielos gabalos biskvītu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Kārtojie biskvītu glāze.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pa virsu biskvītam uzberiet sagrieztas zemenes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Bļodā lieciet krēmsieru, pūdercukuru, vaniļas ekstraktu. Ņemiet mikseri un visu kārtīgi sajauciet kopā. Ja jums ir pieejama pārtikas krāsviela, tad to arī pievienojiet klāt krēmam.

5. Iepildiet krēmu konditorejas maisiņā.

6. Pa virsu zemenēm un biskvītam uzspiediet virsū krēmu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Pēc tam atkārtojiet iepriekšējos soļu tik ilgi līdz glāze ir pilna.

8. Pašās beigās desertam pa virsu varat uzlikt putukrējumu un zemenes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Arī ēst gatavošanu var savā ziņā dēvēt par mākslu. Spējot apvienot dažādas garšas buķetes, mēs varam radīt debešķīgus ēdienus. Ne vienmēr, lai gatavotu gardas maltītes, nepieciešamas dārgas sastāvdaļas. Arī dažādi vienkārši, viegli pieejami un ikdienā plaši izmantoti produkti var paspilgtināt ēdiena garšu. Atliek vien zināt, kas ir šīs slepenās sastāvdaļas, kuras, pievienojot klāt ēdienam, vienkāršu maltīti var padarīt debešķīgu! Šos produktus izmanto arī tādi slaveni šefpavāri kā Džeimijs Olivers un Gordons Remzijs.

Svarīgākais