Barbekjū gatavošanas meistara padoms: kā pagatavot izcili gardas ribiņas?

© unsplash.com

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika ir pagājuši gadu tūkstoši un izdomāti simtiem dažādu gaļas pagatavošanas veidu, sulīgs steiks uz grila joprojām plaši iecienīts gardēžu vidū, vēsta kanāls “National Geographic”.

Slavenais barbekjū meistars Mo Keisons, kas vairāk pazīstams ar iesauku Lielais Mo dalās recepti, kā pagatavot izcili gardas ribiņas.

unsplash.com

Lielā Mo ribiņu piedeva Kanzasas gaumē

Sastāvdaļas:

  • 50 gr brūnā cukura;
  • 2 tējkarotes saldas paprikas pulvera;
  • 1 tējkarote melno piparu;
  • 1 ½ tējkarotes čili pipara pulvera;
  • 1 ½ tējkarote sīpolu pulvera;
  • 1 ½ tējkarote ķiploku pulvera.

Pagatavošana:

  1. Visas sastāvdaļas samaisa vienmērīgā masā.
  2. Gatavo maisījumu pārkaisa pāri ribiņām.

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais