Triks, kā atvērt cieši noslēgtas burciņas, nesabojājot vāciņu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Noderīgs triks ikvienai mājsaimniecei un mājsaimniekam!

Vajadzēs:

  • cieši noslēgtu burciņu;
  • bļodiņu;
  • siltu ūdeni.

Process:

1. Bļodā ielejiet siltu ūdeni.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Ielieciet bļodā burciņu ar vāciņu uz leju.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pagaidiet 15 sekundes.

4. Izņemiet burciņu no ūdens un mēģiniet to attaisīt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.

Svarīgākais