Triks, kā atvērt cieši noslēgtas burciņas, nesabojājot vāciņu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Noderīgs triks ikvienai mājsaimniecei un mājsaimniekam!

Vajadzēs:

  • cieši noslēgtu burciņu;
  • bļodiņu;
  • siltu ūdeni.

Process:

1. Bļodā ielejiet siltu ūdeni.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Ielieciet bļodā burciņu ar vāciņu uz leju.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pagaidiet 15 sekundes.

4. Izņemiet burciņu no ūdens un mēģiniet to attaisīt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Kad Jāņi ir aiz muguras, bet ledusskapī vēl smaida liels ritulis Jāņu siera, rodas jautājums - ko ar to iesākt? Tradicionālais siers ar ķimenēm ir garšīgs arī pēc svētkiem, bet tas ātri var apnikt. Par laimi, šim sieram piemīt neticami plašas iespējas – to var izmantot gan brokastīs, gan vakariņās, gan pat desertos (jā, nopietni!). Turklāt tas palīdz samazināt pārtikas izšķērdēšanu, vienlaikus ļaujot izbaudīt vēl vienu šķipsniņu svētku noskaņas, kopā ar “AllRecipes.com”.

Svarīgākais