Ātri pagatavojams deserts! Neparastā zemeņu siera "kūka"

© Ekrānuzņēmums

Šī nav ierastas "kūkas" recepte. Taču šī deserta pagatavošanai vajadzēs vien dažas minūtes, bet iznākums noteikti liks kārumniekiem gavilēt.

Vajadzēs:

  • 300 gramus mazo zefīru;
  • 120 gramus krēmsiera;
  • 4 krūzes brokastu pārslu gredzenu;
  • 1 krūzi kaltētu zemeņu;
  • 1/2 krūze saldētu jogurta gabaliņu (var izmantot baltās šokolādes gabaliņus).

Process:

Bļodā ieber zefīru un tiem pievieno krēmsieru. Bļodu ar saturu liek mikroviļņu krāsnī uz 15 sekundēm, tad visu samaisa un atkal uz 15 sekundēm liek mikroviļņu krāsnī, ar šādiem intervāliem turpina sildīt un maisīt bļodas saturu, kamēr zefīri un krēmsiers ir izkusuši.

Ekrānuzņēmums

Zefīriem un krēmsieram pievieno brokastu pārslas. Visu samaisa kopā.

Ekrānuzņēmums

Tad masai pievieno kaltētas zemenes un šokolādes gabaliņus. Visu kārtīgi samaisa.

Ekrānuzņēmums

Dziļā pannā ievieto cepampapīru. Masu ievieto pannā un izlīdzina ar lāpstiņu.

Ekrānuzņēmums

Pannu liek ledusskapī uz divām stundām.

No ledusskapja izņem pannu un desertu sagriež gabaliņos.

Ekrānuzņēmums

Šo recepti ir ērti pielāgot savām vēlmēm, pievienojot dažādas sastāvdaļas, piemēram, kaltētus augļus vai riekstus. Tāpat brokastu pārslu vietā var izmantot grauzdētas, karamelizētas auzu pārslas. Lai labi garšo!

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais