Noderīgs padoms! Kā ilgāk saglabāt svaigu tomātu pastu

© pexels.com

Reizēm gatavojot ēst paliek pāri dažādi pārtikas produkti, kurus zinām, ka tuvākajā laikā neizmantosim un tie noteikti sabojāsies. Ja mājās gatavojot ēst jums ir palikusi pāri tomātu pasta, tad neraizējieties, to var uzglabāt saldētavā.

Vajadzēs:

  • tomātu pastu;
  • saldējuma karoti vai ēdamkaroti;
  • cepamo papīru;
  • zip-lock maisiņu;
  • šķēres.

Process:

1. Uz galda izklājiet cepamo papīru.

2. Ar karoti uz cepamā papīra (ar lielām atstarpēm) kārtojiet mazas tomātu pastas kaudzītes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pēc tam ņemiet šķēres un sagrieziet cepamo papīru vairākos kvadrātos, lai katra tomātu pastas kaudzīte atrastos uz sava papīrīša.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Tagad atliek vien tomātu pastu ietīt cepamajā papīrā kā konfekti.

5. Pēc tam visas tomātu pastas "konfektes" ielieciet zip-lock maisiņā. Maisiņu ievietojiet saldētavā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Šādi tomātu pastu varat uzglabāt līdz pat pieciem mēnešiem.

Avots

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.