Noderīgs padoms! Kā ilgāk saglabāt svaigu tomātu pastu

© pexels.com

Reizēm gatavojot ēst paliek pāri dažādi pārtikas produkti, kurus zinām, ka tuvākajā laikā neizmantosim un tie noteikti sabojāsies. Ja mājās gatavojot ēst jums ir palikusi pāri tomātu pasta, tad neraizējieties, to var uzglabāt saldētavā.

Vajadzēs:

  • tomātu pastu;
  • saldējuma karoti vai ēdamkaroti;
  • cepamo papīru;
  • zip-lock maisiņu;
  • šķēres.

Process:

1. Uz galda izklājiet cepamo papīru.

2. Ar karoti uz cepamā papīra (ar lielām atstarpēm) kārtojiet mazas tomātu pastas kaudzītes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pēc tam ņemiet šķēres un sagrieziet cepamo papīru vairākos kvadrātos, lai katra tomātu pastas kaudzīte atrastos uz sava papīrīša.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Tagad atliek vien tomātu pastu ietīt cepamajā papīrā kā konfekti.

5. Pēc tam visas tomātu pastas "konfektes" ielieciet zip-lock maisiņā. Maisiņu ievietojiet saldētavā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Šādi tomātu pastu varat uzglabāt līdz pat pieciem mēnešiem.

Avots

Virtuvē

Ja arī jums vairs nav kur likt kabačus, visas iecerētās receptes ir izmēģinātas, radi un draugi apdāvināti un nevēlaties tos mest tāpat vien laukā, pagatavojiet gardumus ziemai. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot kabačus ziemai, lai tie pēc garšas atgādinātu ananasus!

Svarīgākais