RECEPTE: gadumijas šampanieša punšs

© Ekrānuzņēmums no thespruceeats.com/Easy Pomegranate Champagne Punch

Jau rīt aizvadīsm veco, bet sagaidīsim jauno gadu ar gardiem ēdieniem un dzirkstošiem dzērieniem. Padariet svētku vakaru vēl īpašāku un pagatavojiet atspirdzinošu šampanieša punšu.

Vajadzēs:

(16 līdz 18 procijām jeb 1,9 litriem)

  • augļi un ogas pēc izvēles + citrona šķēlītes;
  • 3 ēdk. citrona sulas
  • 1 gl degvīna ar citrusa garšu;
  • 2 gl granātābolu sulas;
  • 1 1/2 gl dzērveņu sulas;
  • 3 ēdk. kanēļa sīrupa;
  • 1 pudele šampanieša;
  • 1 1/2 gl ginger ale limonādi;
  • piparmētru lapiņas dekorēšanai;
  • granātābola sēkliņas dekorēšanai;
  • ledu.

Pagatavošana:

1. Sagrieziet augļus nelielos gabaliņos.

2. Lieciet lielā bļodā sagrieztos augļus, ogas un ledu.

3. Pievienojiet klāt degvīnu, granātābolu un dzērveņu sulas, kanēļa sīrupu.

4. Visu kārtīgi samaisiet.

5. Lēnām visām sastāvdaļām pielejiet klāt šampanieti un ginger ale.

6. Pievienojiet punšam klāt piparmētru lapiņas un granātābolu sēkliņas.

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais