RECEPTE: gadumijas šampanieša punšs

© Ekrānuzņēmums no thespruceeats.com/Easy Pomegranate Champagne Punch

Jau rīt aizvadīsm veco, bet sagaidīsim jauno gadu ar gardiem ēdieniem un dzirkstošiem dzērieniem. Padariet svētku vakaru vēl īpašāku un pagatavojiet atspirdzinošu šampanieša punšu.

Vajadzēs:

(16 līdz 18 procijām jeb 1,9 litriem)

  • augļi un ogas pēc izvēles + citrona šķēlītes;
  • 3 ēdk. citrona sulas
  • 1 gl degvīna ar citrusa garšu;
  • 2 gl granātābolu sulas;
  • 1 1/2 gl dzērveņu sulas;
  • 3 ēdk. kanēļa sīrupa;
  • 1 pudele šampanieša;
  • 1 1/2 gl ginger ale limonādi;
  • piparmētru lapiņas dekorēšanai;
  • granātābola sēkliņas dekorēšanai;
  • ledu.

Pagatavošana:

1. Sagrieziet augļus nelielos gabaliņos.

2. Lieciet lielā bļodā sagrieztos augļus, ogas un ledu.

3. Pievienojiet klāt degvīnu, granātābolu un dzērveņu sulas, kanēļa sīrupu.

4. Visu kārtīgi samaisiet.

5. Lēnām visām sastāvdaļām pielejiet klāt šampanieti un ginger ale.

6. Pievienojiet punšam klāt piparmētru lapiņas un granātābolu sēkliņas.

Avots

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais