Neparastā omlete tavām brīvdienu brokastīm

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Brīvdienu rītos sevi visbiežāk vēlamies palutināt ar gardām brokastīm. Izmēģiniet šo pavisam īpašu omeltes pagatavošanas recepti.

Vajadzēs:

  • olas;
  • citas piedevas (piem., dārzeņus, desu, sieru);
  • zip-lock maisiņu;
  • pannu;
  • ūdeni.

Process:

1. Zip-lock maisiņā iesitiet olas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Aizstaisiet maisiņu ciet un sakratiet olas.

3. Pēc tam olām pievienojiet klāt citas sastāvdaļas. Pakratiet maisiņu, lai viss tajā iekšā esošais saturs sajaucas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Lejiet pannā ūdeni. Uzvāriet to.

5. Kad ūdens ir sācis vārīties, ielieciet tajā zip-lock maisiņu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Atstājiet verdošajā ūdenī maisiņu pāris minūtes, tik ilgi līdz omlete ir gatava.

7. Izņemiet omleti ārā no maisiņa. Pasniedziet to ar savām iemīļotajām mērcēm, piedevām.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.

Svarīgākais