Nemetiet laukā, bet izmantojiet "gudri"! Pagatavojiet no dārzeņu miziņām garšīgu uzkodu jeb čipsus!
1. Nomazgājiet dārzeņus.
2. Nomizojiet dārzeņus.
3. Jums būs nepieciešams aptuveni sešas glāzes dārzeņu mizu.
4. Kad dārzeņi nomizoti, uzlejiet tiem virsū eļļu un pievienojiet klāt sāli. Visu kārtīgi samaisiet.
5. Pēc tam izklājiet dārzeņu miziņas uz cepešpannas.
6. Cepiet miziņas 200 grādos 20 līdz 25 minūtes.
7. Kad laiks pagājis, ņemiet dārzeņu miziņas laukā no krāsns un pievienojiet tām klāt atlikušās garšvielas - ķiploku pulveri, pētersīļus, paprikas pulveri.
8. Visu kārtīgi samaisiet.
Dārzeņu čipsi ir gatavi!