Izmēģini! Dārzeņu miziņu čipsi

© Ekrānuzņēmums no Facebook

Nemetiet laukā, bet izmantojiet "gudri"! Pagatavojiet no dārzeņu miziņām garšīgu uzkodu jeb čipsus!

Vajadzēs:

  • bietes;
  • saldo kartupeli;
  • kartupeli;
  • 1/4 gl olīveļļu;
  • 1 tējk. sāls;
  • 1,5 tējk. ķiploka pulvera;
  • 1 tējk. paprikas pulvera;
  • 1,5 tējk. kaltētu pētersīļu.

Pagatavošana:

1. Nomazgājiet dārzeņus.

2. Nomizojiet dārzeņus.

Ekrānuzņēmums no Facebook

3. Jums būs nepieciešams aptuveni sešas glāzes dārzeņu mizu.

4. Kad dārzeņi nomizoti, uzlejiet tiem virsū eļļu un pievienojiet klāt sāli. Visu kārtīgi samaisiet.

5. Pēc tam izklājiet dārzeņu miziņas uz cepešpannas.

Ekrānuzņēmums no Facebook

6. Cepiet miziņas 200 grādos 20 līdz 25 minūtes.

7. Kad laiks pagājis, ņemiet dārzeņu miziņas laukā no krāsns un pievienojiet tām klāt atlikušās garšvielas - ķiploku pulveri, pētersīļus, paprikas pulveri.

Ekrānuzņēmums no Facebook

8. Visu kārtīgi samaisiet.

Dārzeņu čipsi ir gatavi!

Avots

Virtuvē

Mūsdienu pārtikas rūpniecība, protams, galvenokārt ir vērsta uz peļņas gūšanu no savas produkcijas pārdošanas, tāpēc tā plaši izmanto dažādus augšana stimulatorus, lai palielinātu produktivitāti, izslaukumu, svara pieaugumu mājlopiem un olu ražošanu mājputniem. Kā no šīm kaitīgajām piedevām atbrīvoties? Skaidro “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais