Izmēģini! Dārzeņu miziņu čipsi

© Ekrānuzņēmums no Facebook

Nemetiet laukā, bet izmantojiet "gudri"! Pagatavojiet no dārzeņu miziņām garšīgu uzkodu jeb čipsus!

Vajadzēs:

  • bietes;
  • saldo kartupeli;
  • kartupeli;
  • 1/4 gl olīveļļu;
  • 1 tējk. sāls;
  • 1,5 tējk. ķiploka pulvera;
  • 1 tējk. paprikas pulvera;
  • 1,5 tējk. kaltētu pētersīļu.

Pagatavošana:

1. Nomazgājiet dārzeņus.

2. Nomizojiet dārzeņus.

Ekrānuzņēmums no Facebook

3. Jums būs nepieciešams aptuveni sešas glāzes dārzeņu mizu.

4. Kad dārzeņi nomizoti, uzlejiet tiem virsū eļļu un pievienojiet klāt sāli. Visu kārtīgi samaisiet.

5. Pēc tam izklājiet dārzeņu miziņas uz cepešpannas.

Ekrānuzņēmums no Facebook

6. Cepiet miziņas 200 grādos 20 līdz 25 minūtes.

7. Kad laiks pagājis, ņemiet dārzeņu miziņas laukā no krāsns un pievienojiet tām klāt atlikušās garšvielas - ķiploku pulveri, pētersīļus, paprikas pulveri.

Ekrānuzņēmums no Facebook

8. Visu kārtīgi samaisiet.

Dārzeņu čipsi ir gatavi!

Avots

Virtuvē

Saulgrieži ir gada īsākā nakts un viena no īpašākajām reizēm, kad daba ir savā pilnbriedā. Kamēr ugunskuri sprakšķ un dziesmas skan vēl ilgi pēc saulrieta, galdā tiek celti nevis grezni ēdieni, bet vienkāršas, sezonālas lietas, kas garšo pēc vasaras. Šajā rakstā piedāvājam idejas, kā klāt saulgriežu galdu tā, lai tas būtu gan gards, gan ar raksturu – sirsnīgs, dabisks un viegli pagatavojams, kopā ar “TheSpruceEats.com”.