Virtuvē

19.okt 2021
Ķirbis ir viena no populārākajām rudens veltēm. Es domāju, ka pat nebūtu pārāk skaļi teikt, ka ķirbis ir rudens karalis. Manuprāt, interesantākā tā īpašība ir spēja apmierināt dažādas garšu kārpiņas.
16.okt 2021
Kanalizācijas "aromāts", īpaši telpā, kur tiek gatavots ēdien, izraisa nepatīkamas emocijas. Atbrīvoties no izlietnes smakas var vienkārši, ātri un efektīvi, raksta "otkrito.lv".
13.okt 2021
Kas var būt gardāks par karstu, ceptu sieru? Tikai cepts siers ar biezu ogu mērci un kraukšķīgiem riekstiem!
11.okt 2021
Mīksti, gaisīgi, zeltaini brūni virtulīši ar ievārījumu pazūd no šķīvja vienā mirklī. Tāpēc iesakām gatavot uzreiz dubultporciju un pievērt acis uz kaloriju skaitīšanu! Vismaz kādā īpašā gadījumā.
10.okt 2021
Saldie dārzeņi, krēmīgais avokado, pikantas siers un aromātiskie rieksti veido lieliski garšas kombināciju. Un visu papildina brīnumgarda medus un sinepju mērcīte.
9.okt 2021
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā silto ķirbju salātu recepti.
9.okt 2021
Vietnē TikTok lielu popularitāti ieguvis tā dēvētiais ananasa izaicinājums, kurā neparastā veidā tiek tīrīts šis auglis. Bet vai tas tiešām darbojas?
7.okt 2021
Vietnē TikTok lielu popularitāti iemantojis video, kurā parādīts, kā ieekonomēt eļļu gatavošanas laikā.
6.okt 2021
No ķirbja var pagatavot visvisādus gardumus. Tomēr, ko iesākt ar tā mīkstumu, kas visbiežāk tiek izmests miskatē? Aplūko šīs vienkāršās idejas, kā lietderīgi izmantot visu ķirbi!
5.okt 2021
Kad apnikusi ķirbju kūka, biezenis un cepti ķirbji pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā recepti, kā šīs pasaulē lielākās ogas pārvērst interesantā maltītē. 
3.okt 2021
Laba recepte, lai vienā ēdienā apvienotu dažādus sezonas dārzeņus. Ar pildījumu var eksperimentēt pēc vēlēšanās. Var pievienot Briseles kāpostus, spinātus vai sēnes. Sacepumu var pasniegt gan karstu, gan aukstu. Protams, kūpošs ēdiens tieši no cepeškrāsns ir apetītlīgāks!
1.okt 2021
No visparastākajiem kausētajiem sieriņiem, zaļumiem un dārzeņiem var pagatavot gardu uzkodu.
30.sep 2021
Šī būs kūka, kas tik ļoti piestāvēs rudens vakariem ar tējas tasi. Izmēģini.
29.sep 2021
Pīrādziņi ar apceptu gaileņu vai citu meža sēņu pildījumu izdodas gaisīgi un aromātiski.
27.sep 2021
Pagatavo slaveno desertu, kuru ikviens pazīst pēc vieglā medus aromāta. Savukārt rums un kafija to padarīs pavisam īpašu.
26.sep 2021
Rudenim piestāv ķirbis. Tas ir daudzfunkcionāls dārzenis, to var izmantot gan dažādu sāļo ēdienu pagatavošanā, gan saldēdienos. Ārzemēs popularitāti ir iemantojis arī kāds ķirbju dzēriens - "pumpkin spice latte" jeb ķirbju pikantā latte. Izmēģiniet!
25.sep 2021
Šo franču ābolu pīrāgu dēvē par neredzamo, jo tajā praktiski nav mīklas. Tas drīzāk atgādina nevis mīklas izstrādājumu, bet maigu krēmu. Vēl tajā ir daudz plānu ābolu šķēlīšu. Ļoti maigs un viegls deserts!
24.sep 2021
Lieliska pikanta uzkoda pie gaļas un papildinājums dažādiem salātiem.
21.sep 2021
Pavārraidījuma "La Dolche Vita" vadītājas Roberto Meloni sociālajā vietnē Instagram dalījies ar neparastu tiramisu recepti. Izmēģini šo meistarstiķi ar piparkūkām, kafiju, Latvijas balzamu un biezpiena pastu ar banānu garšu.
19.sep 2021
Ogas apvienojumā ar ceptiem sīpoliem, sarkanvīnu un sinepēm lieliski papildina steiku vai citus gaļas ēdienus.
17.sep 2021
Sulīgi biskvīti ar kanēļa un vaniļas aromātu, riekstiem un rozīnēm, biezs krēmsiera pildījums – ideāla kombinācija! Neticami maigs, gards un oriģināls deserts kļūs par ģimenes iecienītāko, bet draugi lūgs dalīties ar recepti.
16.sep 2021
Pagatavo mīkstus, maigus un smaržīgus ābolu cepumiņus, kas rudenī un ziemā atgādinās vasaru. Ja ģimenei garšo mājās cepti gardumi, noteikti gatavo uzreiz divas porcijas.