Neparasta recepte garda deserta pagatavošanai! Vai esat kādreiz cepis ābolu pīrāgu pannā? Izmēģiniet!
1. Pārgrieziet ābolu četrās daļās.
2. Izgrieziet laukā serdi.
3. Sagrieziet ābolus plānās šķēlītēs.
4. Pannā ielejiet vienu ēdamkaroti eļļu.
5. Eļļai klāt pievienojiet divas ēdamkarotes cukura.
6. Pēc tam pannā izkārtojiet ābola šķēlītes. Atstājiet ābolus karsēties pannā uz zemas uguns.
7. Kamēr ābolu šķēlītes karsējas, bļodā iesitiet vienu olu, pievienojiet klāt piecas ēdamkarotes cukura un vaniļas ekstraktu. Visu kārtīgi sajauciet kopā, līdz izveidojas gaišas "putas".
8. Pēc tam bļodā ielejiet pienu, pievienojiet trīs ēdamkarotes eļļu, etiķi. Visu kārtīgi samaisiet kopā.
9. Tagad masai klāt pievienojiet miltus un cepamo pulveri. Visu samaisiet kopā.
10. Iegūto masu pārlejiet pāri āboliem.
11. Cepiet pīrāgu uz pannas 35 minūtes. Pannai uzlieciet virsū vāku.
12. Kad pagājušas 35 minūtes, apgrieziet pīrāgu otrādāk un cepiet to vēl piecas minūtes. Šoreiz nelieciet virsū pannai vāku!
Tas arī viss! Neparastais pīrāgs gatavs!