Izmēģini! Kraukšķīgie kabaču čipsi

© Ekrānuzņēmums no myrecipes.com/Sea Salt and Vinegar Zucchini Chips

Vai tevi mājās nomoka lielā kabaču raža? Ir apnikušas ierastās kabaču receptes? Mums ir risinājums - kabaču čipsi!

Vajadzēs:

Divu porciju pagatavošanai

  • 200 gramus kabačus vai cukīni;
  • 1 ēdamkaroti etiķa;
  • pusotru tējkaroti olīveļļas;
  • 1/8 tējkaroti sāls.

Pagatavošana:

1. Uzkarsējiet cepeškrāsni uz aptuveni 95 grādiem.

2. Plānās šķēlītēs sagrieziet kabačus vai cukīnī.

3. Dārzeņus lieciet bļodā. Pievienojiet tiem klāt etiķi un olīveļļu. Visu kārtīgi samaisiet.

4. Atstājiet dārzeņus bļodā iemarinēties uz 10 minūtēm.

5. Uz cepešpannas izklājiet cepamo papīru. Ņemiet dārzeņu ripiņas un pa vienai izkārtojiet uz cepešpannas. Pa virsu uzkaisiet sāli.

6. Cepiet kabačus aptuveni divas līdz divarpus stundas. Vai arī līdz brīdim, kad kabaču čipši ir ižzuvuši, kļuvuši viegli zeltaini un kraukšķīgi.




Avots

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais