Gardais šokolādes saldējums no trim sastāvdaļām

© pexels.com

Var šķist, ka saldējuma pagatavošana var būt ilgs un sarežģīts darbs, taču tā nav! Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti.

Vajadzēs:

  • 480 ml saldā krējuma;
  • 400 g iebiezināto pienu;
  • 60 g kakao pulvera.

Process:

1. Ar mikseri saputojiet saldo krējumu.

pexels.com

2. Kad saldais krējums saputots, pievienojiet tam klāt iebiezināto pienu un kakao pulveri.

3. Visu ar mikseri sajauciet kopā.

pexels.com

4. Ievietojiet iegūto masu traukā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pārlieciet traukam pāri pārtikas plēvi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Ievietojiet trauku saldētavā.

Atliek vien pagaidīt, kad masa sacietē un saldējums būs gatavs ēšanai!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Sviests ar garšaugiem jeb zāļu sviests ir ne tikai lielisks veids, kā piešķirt ēdieniem svaigu, sezonālu garšu, bet arī gudrs risinājums, kā izmantot pāraugušos bazilikus, dilles vai citronmētru no palodzes vai dārza. Turklāt tas izskatās burvīgi uz svētku galda un saglabā garšas atmiņas arī vēsākos mēnešos, raksta “TheKitchn.com”.

Svarīgākais