5 neparastas ēdiena gatavošanas viltības, kas atvieglos ikviena dzīvi

© pexels.com

Šīs kulinārijas viltības palīdzēs ne tikai pagatavot gardu maltīti, bet arī atvieglot sev dzīvi. Iespējams, daudziem tās jau būs pazīstamas, bet vienmēr der sev atgādināt.

pexels.com

1.

Daudziem patīk sevi palutināt ar sarkanvīnu, taču ne vienmēr tiek iztukšota visa pudele. Atvērtu pudeli ilgi nevar uzglabāt, bet ir kāda viltība - izmanto ledus saldēšanas veidnes. Salej tajās atlikušo vīnu un ievieto saldētavā. Vēlāk varēsi vīna ledus gabaliņus pievienot ēdieniem, tos gatavojot, piemēram, sautējumam vai mērcei.

pexels.com

2.

Ja gaļai pievieno sāli gatavošanas sākumā vai vidū, tad tā iznāks sausa. Vislabāk sāli pievienot gatavošanas beigu posmā.

pexels.com

3.

Siers ne vienmēr tiek izmantots pilnībā. Veikala iepakojumā tas var ātri sabojāties, tāpēc labāk pārtīt atlikušo sieru papīrā.

pexels.com

4.

Picu parasti ēd karstu, lai pilnībā izbaudītu tās aromātu un garšu. Tomēr vislabāk atdzisušu picu sildīt pannā nevis mikroviļņu krāsnī.

pexels.com

5.

Ja atbilstoša izmēra koka karoti novieto uz katla, tad gatavošanas laikā ēdiens nepāries pāri.

Avots

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais