RECEPTE. Iebiezinātā piena krēms lieliskiem desertiem un kūkām

© Pixabay.com

Šis krēms īpaši patiks aizņemtām saimniecēm – vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas un mazliet laika. Sviesta un iebiezinātā piena krēms īpaši labi noder kūciņām un tortēm.

Sastāvdaļas

200 g sviesta (82,5%)

250 g iebiezinātā piena

1 tējkarote vaniļas ekstrakta (pēc vēlēšanās)

Pagatavošana

  • 1․ Sasildītu sviestu sakuļ ar mikseri lielā ātrumā, līdz izveidojas gaisīga, gaiša masa. Vajadzēs aptuveni 5-7 minūtes.
  • 2․ Samazina ātrumu līdz vidējam un tievā strūkliņā pievieno iebiezināto pienu. Kuļ vēl 2 - 3 minūtes. Var pievienot vaniļas ekstraktu.
Sviestam un iebiezinātajam pienam jābūt līdzīgā temperatūrā!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS KRĒMA RECEPTES!

Virtuvē

Vistas fileju medus un ķiploka mērcē būs neticami vienkārši un ātri pagatavot. Būs nepieciešamas vien 15 minūtes un astoņas sastāvdaļas!

Svarīgākais