RECEPTE. Iebiezinātā piena krēms lieliskiem desertiem un kūkām

© Pixabay.com

Šis krēms īpaši patiks aizņemtām saimniecēm – vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas un mazliet laika. Sviesta un iebiezinātā piena krēms īpaši labi noder kūciņām un tortēm.

Sastāvdaļas

200 g sviesta (82,5%)

250 g iebiezinātā piena

1 tējkarote vaniļas ekstrakta (pēc vēlēšanās)

Pagatavošana

  • 1․ Sasildītu sviestu sakuļ ar mikseri lielā ātrumā, līdz izveidojas gaisīga, gaiša masa. Vajadzēs aptuveni 5-7 minūtes.
  • 2․ Samazina ātrumu līdz vidējam un tievā strūkliņā pievieno iebiezināto pienu. Kuļ vēl 2 - 3 minūtes. Var pievienot vaniļas ekstraktu.
Sviestam un iebiezinātajam pienam jābūt līdzīgā temperatūrā!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS KRĒMA RECEPTES!

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais