RECEPTE. Iebiezinātā piena krēms lieliskiem desertiem un kūkām

© Pixabay.com

Šis krēms īpaši patiks aizņemtām saimniecēm – vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas un mazliet laika. Sviesta un iebiezinātā piena krēms īpaši labi noder kūciņām un tortēm.

Sastāvdaļas

200 g sviesta (82,5%)

250 g iebiezinātā piena

1 tējkarote vaniļas ekstrakta (pēc vēlēšanās)

Pagatavošana

  • 1․ Sasildītu sviestu sakuļ ar mikseri lielā ātrumā, līdz izveidojas gaisīga, gaiša masa. Vajadzēs aptuveni 5-7 minūtes.
  • 2․ Samazina ātrumu līdz vidējam un tievā strūkliņā pievieno iebiezināto pienu. Kuļ vēl 2 - 3 minūtes. Var pievienot vaniļas ekstraktu.
Sviestam un iebiezinātajam pienam jābūt līdzīgā temperatūrā!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS KRĒMA RECEPTES!

Virtuvē

Vasara ir īstais laiks piknikiem - zem koka, meža takas malā vai vienkārši parkā aiz mājas. Bet lielākā kļūda, ko pieļaujam, plānojot pikniku, ir censties paņemt līdzi vai pusi ledusskapja. Lai izbraukums neradītu galvassāpes, bet gan mierpilnu baudījumu, izvēlies maltītes, kas ir viegli transportējamas, garšīgas arī aukstas un neprasa sildīšanu vai servēšanu. Lūk - piecas pārbaudītas idejas, kopā ar “Delish.com”.

Svarīgākais