RECEPTE. Iebiezinātā piena krēms lieliskiem desertiem un kūkām

© Pixabay.com

Šis krēms īpaši patiks aizņemtām saimniecēm – vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas un mazliet laika. Sviesta un iebiezinātā piena krēms īpaši labi noder kūciņām un tortēm.

Sastāvdaļas

200 g sviesta (82,5%)

250 g iebiezinātā piena

1 tējkarote vaniļas ekstrakta (pēc vēlēšanās)

Pagatavošana

  • 1․ Sasildītu sviestu sakuļ ar mikseri lielā ātrumā, līdz izveidojas gaisīga, gaiša masa. Vajadzēs aptuveni 5-7 minūtes.
  • 2․ Samazina ātrumu līdz vidējam un tievā strūkliņā pievieno iebiezināto pienu. Kuļ vēl 2 - 3 minūtes. Var pievienot vaniļas ekstraktu.
Sviestam un iebiezinātajam pienam jābūt līdzīgā temperatūrā!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS KRĒMA RECEPTES!