Triks, kā pavisam vienkārši un precīzi pārgriezt uz pusēm biskvītu

© pexels.com

Mājās cepot biskvītus, reizēm tos nepieciešams pāgriezt divās daļās. Lai no viena biskvīta sanāktu divi. Šis var būt sarežģīts process, jo ne vienmēr izdodas biskvītu pārgriezt perfekti uz pusēm. Piedāvājam jums triku, kā to paveikt ātri un precīzi!

Vajadzēs:

  • lineālu;
  • zobu bakstāmos;
  • zobu diegu;
  • biskvītu.

Process:

1. Ņemiet lineālu. Nolieciet to pie biskvīta malas. Atrodiet biskvīta viducīti un ieduriet zobu bakstāmo.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Iepriekšējo soli atkārtojiet vairākas reizes (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Kad biskvītā ir sadurti zobu bakstāmie, ņemiet zobu diegu.

4. Novietojiet to uz viena no zobu bakstāmajiem un velciet cauri biskvītam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Šādi jūs pavisam vienkārši iegūsiet divus biskvītus!

Avots

Virtuvē

Ikvienam ir gadījies – atver ledusskapi, bet tur esošās salātu lapas izskatās pavisam skumji. Kraukšķīgā svaiguma vietā tās ir kļuvušas mīkstas, savītušas un nešķiet piemērotas ēšanai. Tomēr nesteidzies tās izmest – ir kāds vienkāršs un pārbaudīts triks, kas ļauj atjaunot to sākotnējo kraukšķīgumu! Viss, kas Tev nepieciešams, ir bļoda ar aukstu ūdeni, ledus un citrona šķēlītes, iesaka “thekitchn”.

Svarīgākais