Zeltaini brūnas kartupeļu kotletītes ar sīpoliem var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar krējumu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
1․ Kartupeļus novāra viegli sālītā ūdenī pusgatavus aptuveni 10-15 minūtes. Atdzesē un sarīvē uz rupjas rīves.
2․ Sīpolus sagriež nelielos gabaliņos. Dažas minūtes apcep ar pusi eļļas, līdz mīksti un viegli zeltaini. Atdzesē.
3․ Sajauc kartupeļus ar sīpoliem un olu, pievieno sāli un piparus. Pieber miltus un samaisa vēlreiz.
4․ Veido nelielas kotletes.
Pēc vēlēšanās apviļā miltos, mannā, rīvmaizē vai smalkos kukurūzas putraimos.
5․ Apcep pannā ar eļļu no abām pusēm, lai izveidots zeltaina garoziņa.
IZMĒĢINI ARĪ CĪSIŅUS KARTUPEĻU KAŽOKĀ!