Virtuvē

28.dec 2023
Ļoti vienkārša un garda deserta recepte. Lai pagatavotu desertu nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas un nieka piecas minūtes!
25.dec 2023
Kā zināt, kad pienākuši svētki? Tad, kad galdā tiek celti klasiskie salāti! To pagatavošana gan mēdz prasīt laiku un rūpību, piemēram, lai pienācīgi sasmalcinātu visas sastāvdaļas un ļautu visam labi ievilkties – otrajā dienā tādi gardumi ir pat vēl labāki. Dziedātāja Olga Rajecka kopā ar Rimi Gardēdi Normundu Baranovski gatavo siļķi kažokā.
24.dec 2023
Pavisam vienkārša recepte, kā pagatavot gardu Ziemassvētku punšu. Izmēģini un iepriecini savu ģimeni
16.dec 2023
Dzērvenes pūdercukurā ir lielisks našķis ziemas vēsajos vakaros. Saldais pūdercukurs apvienojumā ar skābo dzērveni ir izcils salikums! Bet kā dzērvenes pūdercukurā pagatavot paša spēkiem, lasiet tālāk!
15.dec 2023
Tieši tikko ceptu piparkūku smarža ir tā, kas ienes mājās Ziemassvētku sajūtu. Vieni dod priekšroku trauslām un kraukšķīgām piparkūkām, kas viegli drūp un atstāj visapkārt smaržīgas drupačas. Citiem visgardākās šķiet mīkstās un pufīgās, kas vairāk atgādina prjaņikus. Kulinārijas blogs “Našķoties” piedāvā trīs piparkūku mīklas receptes, iedvesmojot ikvienu uzdrīkstēties pagatavot savu svētku gardumu.
9.dec 2023
Gards un interesants deserts Ziemassvētku laikam. Čiekurus var gatavot kopā ar bērniem, ļaujot vaļu viņu fantāzijai.
7.dec 2023
Lai saglabātu pārtiku svaigu un gardu ilgāku laiku, svarīga ir pareiza tās uzglabāšana ledusskapī. Ieteikumos, kā efektīvi izmantot ledusskapī esošos plauktus, dalās eksperts Andris Kalniņš.
4.dec 2023
Vien retais noteikti nezina, kas ir Grinčs. Viņš ir daudzu cilvēku iemīļots Ziemassvētku varonis. Lai iepriecinātu ne tikai sevi, bet arī bērnus, pagatavojiet gardus cepumus Grinča tematikā.
1.dec 2023
Viegli pagatavojama kūka, kas smaržo pēc Ziemassvētkiem.
26.nov 2023
Ieprieciniet savus mīļotos ar gardiem un siltiem cepumiem. Ja sāksiet cepumus gatavot jau tagad, tad varēsiet tos baudīt pēc 40 minūtēm.
24.nov 2023
Pagatavojiet gardu kakao dzērienu, kas ne tikai lutinās garšu kārpiņas, bet arī patīkami sasildīs!
21.nov 2023
Mūziķe Māra Upmane-Holšteine, ciemojoties pie "Rimi Gardēža" Normunda Baranovska, gatavoja īpašu gardumu no savas bērnības – peldošās salas ar griljāžas pūderi.
19.nov 2023
Brīvdienas ir īstais brīdis, kad pārsteigt savas un viesu garšas kārpiņas ar skaistu un gardu dzērienu. Dzērienu veikalu tīkls AlkOutlet piedāvā rūgteni salda kokteiļa recepti ar gaisīgām kafijas putām.
18.nov 2023
Pagatavojiet gardu un sildošu ābolu dzērienu vēsajām rudens dienām!
17.nov 2023
Valsts svētku laikā īpaši lepojamies ar savu Latviju, tās skaistumu, sasniegumiem un tradīcijām. Modele un raidījumu vadītāja Māra Sleja ciemojas pie Rimi Gardēža Normunda Baranovska, lai pagatavotu tradicionālu latviešu virtuves ēdienu – bukstiņputru, kas ir gana izdevīga svētku maltīte arī kuplai saimei. 
16.nov 2023
Šis ir īstais brīdis, kad mājās gatavot dažādus gardumus karoga krāsās. Ja vēlaties pagatavot īpašu kūku par godu 18. novembrim, iesakām sarkanā velveta kūku. Šo sarkano kūkas mīklu var pavisam viegli pagatavot mājās!
15.nov 2023
Gaidot 18. novembri, pagatavojiet svētkiem par godu gardu dzērveņu kūku!
13.nov 2023
"Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina pagatavot sātīgu un gardu ēdienu!
13.nov 2023
Jauna biroja iekārtošana ir iespēja izveidot gan mājīgu, gan profesionālu telpu, kas mudinās jūsu darbiniekus ar prieku nākt uz darbu un strādāt pēc iespējas produktīvāk.
11.nov 2023
Vai zinājāt, ka makaronus ar sieru var pagatavot mazāk nekā piecu minūšu laikā?
7.nov 2023
Tuvojoties gada vēsākajam laikam, nereti ir vēlme celt galdā ko īpaši siltu un gardu, atbilstoši sezonalitātei. Tam izcili piemērotas rudens krāšņākās ogas – ķirbji. Šefpavārs Raimonds Zommers dalās ātri un viegli pagatavojamā ķirbju krēmzupas receptē, ar ko iepriecināt gan sevi, gan savus mīļos.
4.nov 2023
Lifehacks.lv sociālajā medijā "TikTok" pamanīja interesantu triku. Ja sanācis rakstot kļūdīties un nepieciešams korektors, bet tāda mājās nav, lieti var noderēt zobu pasta. Šoreiz centāmies noskaidrot, vai tik tiešām ar zobu pastu varam dzēst savas kļūdas uz papīra?