Gatavojoties 18. novembrim, pagatavojiet sev un ģimenei gardu desertu! Deserta pagatavošana neaizņems daudz laika. Būs gardi!
1. Virtuves kombainā sasmalciniet dzērvenes. Svarīgi! Dzērvenēm ir jābūt mazos gabaliņos, ne "putrā".
2. Pēc tam bļodā ieberiet sasmalcinātās dzērvenes, pievienojiet klāt cukuru un smalki sagrieztus konservētos ananasus.
3. Bļodai pārlieciet pāri pārtikas plēvi. Lieciet bļodu uz stundu ledusskapī. Pēc stundas noteciniet nost lieko šķidrumu.
4. Pa to laiku saputojiet saldo krējumu kopā ar krēmsieru.
5. Kad iepriekšējais solis veikts, putukrējumā iecilājiet dzērveņu masu.
6. Pēc tam masā iemaisiet mini zefīriņus.
7. Kārtojiet saldo trauciņos un baudiet!