Valsts svētku deserts no dzērvenēm

© Ekrānuzņēmums no tastesbetterfromscratch.com

Gatavojoties 18. novembrim, pagatavojiet sev un ģimenei gardu desertu! Deserta pagatavošana neaizņems daudz laika. Būs gardi!

Vajadzēs:

  • 340 g svaigas dzērvenes;
  • 1 gl cukuru;
  • 220 gr konservētus ananasus;
  • 2 gl mini zefīrus;
  • 120 gr krēmsieru;
  • 2 gl saldo krējumu.

Pagatavošana:

1. Virtuves kombainā sasmalciniet dzērvenes. Svarīgi! Dzērvenēm ir jābūt mazos gabaliņos, ne "putrā".

2. Pēc tam bļodā ieberiet sasmalcinātās dzērvenes, pievienojiet klāt cukuru un smalki sagrieztus konservētos ananasus.

3. Bļodai pārlieciet pāri pārtikas plēvi. Lieciet bļodu uz stundu ledusskapī. Pēc stundas noteciniet nost lieko šķidrumu.

4. Pa to laiku saputojiet saldo krējumu kopā ar krēmsieru.

5. Kad iepriekšējais solis veikts, putukrējumā iecilājiet dzērveņu masu.

6. Pēc tam masā iemaisiet mini zefīriņus.

7. Kārtojiet saldo trauciņos un baudiet!

Avots

Virtuvē

Kad saule silda plecus un dienas kļūst garākas, mūsu ķermenis sāk alkst pēc kaut kā viegla, svaiga un uzmundrinoša. Ideāls sabiedrotais būs vienkārši, bet spilgti dārzeņu salāti i īpaši tad, ja tiem pievieno kādu neparastu sastāvdaļu, piemēram, arbūzu vai krēmīgu fetas sieru. Šī recepte ir kā neliels ceļojums uz Vidusjūras piekrasti - svaigs, atsvaidzinošs un pārsteidzošs. Ar recepti dalās “All recepes”.