Valsts svētku deserts no dzērvenēm

© Ekrānuzņēmums no tastesbetterfromscratch.com

Gatavojoties 18. novembrim, pagatavojiet sev un ģimenei gardu desertu! Deserta pagatavošana neaizņems daudz laika. Būs gardi!

Vajadzēs:

  • 340 g svaigas dzērvenes;
  • 1 gl cukuru;
  • 220 gr konservētus ananasus;
  • 2 gl mini zefīrus;
  • 120 gr krēmsieru;
  • 2 gl saldo krējumu.

Pagatavošana:

1. Virtuves kombainā sasmalciniet dzērvenes. Svarīgi! Dzērvenēm ir jābūt mazos gabaliņos, ne "putrā".

2. Pēc tam bļodā ieberiet sasmalcinātās dzērvenes, pievienojiet klāt cukuru un smalki sagrieztus konservētos ananasus.

3. Bļodai pārlieciet pāri pārtikas plēvi. Lieciet bļodu uz stundu ledusskapī. Pēc stundas noteciniet nost lieko šķidrumu.

4. Pa to laiku saputojiet saldo krējumu kopā ar krēmsieru.

5. Kad iepriekšējais solis veikts, putukrējumā iecilājiet dzērveņu masu.

6. Pēc tam masā iemaisiet mini zefīriņus.

7. Kārtojiet saldo trauciņos un baudiet!

Avots

Virtuvē

Kad termometra stabiņš kāpj uz augšu, karsta kafija pēkšņi šķiet kā pārbaudījums. Par laimi, ir risinājums – aukstā kafija, kas uzmundrina, atsvaidzina un sniedz tieši to kofeīna devu, kas vajadzīga tveicīgā rītā vai pēcpusdienā. Un pats labākais? To pavisam viegli var pagatavot mājās, bez kafijas automātiem, blenderiem vai putotājiem. Lūk, trīs dažādas idejas - katra ar savu raksturu! - kopā ar “SimplyRecipes.com”.

Svarīgākais