Izmēģini šos viegli pagatavojamos ķirbju kēksiņus ar kanēli!
Sastāvdaļas:
- 225 g miltu;
- 2 tējk. cepamā pulvera;
- 1 ēdamk. malta kanēļa;
- 100 g pūdercukura;
- 50 g brūnā cukura;
- 2 olas;
- 125 g izkausēta sviesta;
- 200 g ķirbja biezeņa.
Pagatavošana:
- Uzkarsējiet cepeškrāsni uz 200 grādiem.
- Lielā bļodā sajauciet miltus kopā cepamo pulveri, kanēli un abus cukurus.
- Ar mikseri saputojiet kopā ķirbju biezeni ar olām.
- Pievienojiet ķirbju - olu masu klāt sausajām sastāvdaļām.
- Klāt visam pielieciet izkausētu sviestu un ar mikseri visu saputojiet kopā viendabīgā masā.
- Lieciet mīklu mazo kēksiņu formās.
- Lieciet kēksiņus cepties cepeškrāsnī uz 15 minūtēm vai tik ilgi līdz tie gatavi.
Avots