Saldie ķirbju kēksiņi ar kanēli

© unsplash.com

Izmēģini šos viegli pagatavojamos ķirbju kēksiņus ar kanēli!

Sastāvdaļas:

  • 225 g miltu;
  • 2 tējk. cepamā pulvera;
  • 1 ēdamk. malta kanēļa;
  • 100 g pūdercukura;
  • 50 g brūnā cukura;
  • 2 olas;
  • 125 g izkausēta sviesta;
  • 200 g ķirbja biezeņa.

Pagatavošana:

  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni uz 200 grādiem.
  2. Lielā bļodā sajauciet miltus kopā cepamo pulveri, kanēli un abus cukurus.
  3. Ar mikseri saputojiet kopā ķirbju biezeni ar olām.
  4. Pievienojiet ķirbju - olu masu klāt sausajām sastāvdaļām.
  5. Klāt visam pielieciet izkausētu sviestu un ar mikseri visu saputojiet kopā viendabīgā masā.
  6. Lieciet mīklu mazo kēksiņu formās.
  7. Lieciet kēksiņus cepties cepeškrāsnī uz 15 minūtēm vai tik ilgi līdz tie gatavi.

Avots

Virtuvē

Kad dārzā sāk birt pirmie āboli, bieži vien tie nav perfekti – mazliet apsisti, pārāk sīki vai ar bojājumiem. Taču tieši šādi āboli ir ideāli ievārījumam, īpaši, ja vēlies ko mazliet citādāku par klasisko saldo versiju! Rozmarīns piešķir ābolu ievārījumam pikantu, nedaudz sveķainu noti, kas lieliski sader gan ar sieru, gan ceptu gaļu, gan grauzdētu maizi. Ar recepti dalās “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais