Ideja gardai uzkodai, kuru pasniegt ciemiņiem

© Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Gaidot ciemiņus, mēs vēlamies tos iepriecināt un pārsteigt ar dažādiem gardumiem. Nākamreiz pagatavojiet šo recepti - panētu sieru!

Vajadzēs:

  • sieru;
  • koka irbuļus;
  • trīs glāzes;
  • katlu;
  • eļļu;
  • miltus;
  • olas;
  • rīvmaizi.

Process:

1. Sakuliet olas un ielejiet tās vienā no glāzēm. Otru glāzi piepildiet ar miltiem, bet trešo ar rīvmaizi.

2. Ņemiet sieru un ieduriet tajā koka irbulīšus (skat. att.).

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

3. Pēc tam sagrieziet sieru stienīšos, lai katrs stienītis būtu uzdurts uz sava koka irbulīša.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

4. Lejiet katliņā eļļu un to uzkarsējiet.

5. Tad ņemiet sieru un sākotnēji to iemērciet miltos, tad olā un pašās beigās rīvmaizē. Lieciet sieru cepties.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

6. Cepiet sieru tik ilgi līdz ir izveidojusies zeltaina "garoziņa".

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Pasniedziet sieru kopā ar kādu gardu mērcīti!

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais