Ideja gardai uzkodai, kuru pasniegt ciemiņiem

© Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Gaidot ciemiņus, mēs vēlamies tos iepriecināt un pārsteigt ar dažādiem gardumiem. Nākamreiz pagatavojiet šo recepti - panētu sieru!

Vajadzēs:

  • sieru;
  • koka irbuļus;
  • trīs glāzes;
  • katlu;
  • eļļu;
  • miltus;
  • olas;
  • rīvmaizi.

Process:

1. Sakuliet olas un ielejiet tās vienā no glāzēm. Otru glāzi piepildiet ar miltiem, bet trešo ar rīvmaizi.

2. Ņemiet sieru un ieduriet tajā koka irbulīšus (skat. att.).

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

3. Pēc tam sagrieziet sieru stienīšos, lai katrs stienītis būtu uzdurts uz sava koka irbulīša.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

4. Lejiet katliņā eļļu un to uzkarsējiet.

5. Tad ņemiet sieru un sākotnēji to iemērciet miltos, tad olā un pašās beigās rīvmaizē. Lieciet sieru cepties.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

6. Cepiet sieru tik ilgi līdz ir izveidojusies zeltaina "garoziņa".

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Pasniedziet sieru kopā ar kādu gardu mērcīti!

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Avots

Virtuvē

Arī ēst gatavošanu var savā ziņā dēvēt par mākslu. Spējot apvienot dažādas garšas buķetes, mēs varam radīt debešķīgus ēdienus. Ne vienmēr, lai gatavotu gardas maltītes, nepieciešamas dārgas sastāvdaļas. Arī dažādi vienkārši, viegli pieejami un ikdienā plaši izmantoti produkti var paspilgtināt ēdiena garšu. Atliek vien zināt, kas ir šīs slepenās sastāvdaļas, kuras, pievienojot klāt ēdienam, vienkāršu maltīti var padarīt debešķīgu! Šos produktus izmanto arī tādi slaveni šefpavāri kā Džeimijs Olivers un Gordons Remzijs.

Svarīgākais