Ķirbja, bumbiera un ingvera dzēriens vēsajiem rudens vakariem

© unsplash.com

Gards, veselīgs bezalkoholisks dzēriens no bumbiera, ķirbja un ingvera vēsajiem rudens vakariem!

Sastāvdaļas:

  • 50 g ķirbja;
  • 1 gatavs bumbieris;
  • 250 ml apelsīnu sulas;
  • 100 ml ūdens;
  • ingvera šķēle (aptuveni 1 cm bieza).

Pagatavošana:

  1. Nomizojiet un sagrieziet nelielos gabaliņos ķirbi.
  2. Notīriet ingveru.
  3. Nomizojiet bumbieri un sagrieziet gabaliņos.
  4. Lielā traukā lieciet iekšā visas sastāvdaļas - ķirbi, bumbieri, ingveru, apelsīnu sulu un ūdeni.
  5. Ņemiet blenderi un sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  6. Pasniedziet dzērienu!

P.S. Ja vēlaties, tad pirms dzēriena pasniegšanas, varat to izkāsts caur sietu.

Avots

Virtuvē

Kad dārzā sāk birt pirmie āboli, bieži vien tie nav perfekti – mazliet apsisti, pārāk sīki vai ar bojājumiem. Taču tieši šādi āboli ir ideāli ievārījumam, īpaši, ja vēlies ko mazliet citādāku par klasisko saldo versiju! Rozmarīns piešķir ābolu ievārījumam pikantu, nedaudz sveķainu noti, kas lieliski sader gan ar sieru, gan ceptu gaļu, gan grauzdētu maizi. Ar recepti dalās “TheSpruceEats.com”.

Svarīgākais