Izmēģini! Apelsīnu tiramisu

© pexels.com

Tiramisu jaunās garšās!

Apelsīnu tiramisu

Porciju daudzums: 6. Gatavošanas laiks: 20 minūtes + laiks, lai saldais "ievilktos"

Nepieciešams:

  • 150ml svaigi spiesta apelsīnu sula;
  • 600g Grieķu jogurts;
  • 30g pūdercukurs;
  • 18 cepumi "Dāmu pirkstiņi";
  • 2 lieli apelsīni;
  • 10g tumšā šokolāde.

Pagatavošana:

  1. Bļodā lejiet apelsīnu sulu.
  2. Citā bļodā lieciet Grieķu jogurtu un cukuru. Samaisiet abas sastāvdaļas kopā.
  3. Iemērciet sulā sešus cepumus un kārtojiet tos izvēlētā traukā.
  4. Nomizojiet apelsīnu. Sadaliet to daiviņās.
  5. Pa virsu cepumiem plānā kārtā lieciet apelsīnu daiviņas.
  6. Pa virsu apelsīniem uzklājiet vienu trešdaļu no jogurta un cukura masas.
  7. Atkārtojiet 2 līdz 6 soli vēl divas reizes.

  8. Lieciet tiramisu ledusskapī vismaz uz stundu, lai saldais "ievilktos" un būtu gardāks.

  9. Kad esat gatavs tiramisu pasniegšanai, vienmērīgi uzrīvējiet tam virsū tumšo šokolādi.

Avots

Virtuvē

Ikvienam ir zināms, ka sapelējušu pārtiku nedrīkst ēst. Lai arī tas ir zināms, bieži vien cilvēki "piever acis" šim faktam un nogriežot nost no produkta bojāto daļu, atlikušo daļu apēd. Protams, nevajadzētu šādi rīkoties, jo tas nenozīmē to, ka atlikušā produkta daļa ir svaiga! Eksperti norāda, kurus pārtikas produktus kategoriski nedrīkst ēst, ja esat pamanījis uz tiem pelējumu!

Svarīgākais