Tiramisu jaunās garšās!
Apelsīnu tiramisu
Porciju daudzums: 6. Gatavošanas laiks: 20 minūtes + laiks, lai saldais "ievilktos"
Nepieciešams:
- 150ml svaigi spiesta apelsīnu sula;
- 600g Grieķu jogurts;
- 30g pūdercukurs;
- 18 cepumi "Dāmu pirkstiņi";
- 2 lieli apelsīni;
- 10g tumšā šokolāde.
Pagatavošana:
- Bļodā lejiet apelsīnu sulu.
- Citā bļodā lieciet Grieķu jogurtu un cukuru. Samaisiet abas sastāvdaļas kopā.
- Iemērciet sulā sešus cepumus un kārtojiet tos izvēlētā traukā.
- Nomizojiet apelsīnu. Sadaliet to daiviņās.
- Pa virsu cepumiem plānā kārtā lieciet apelsīnu daiviņas.
- Pa virsu apelsīniem uzklājiet vienu trešdaļu no jogurta un cukura masas.
-
Atkārtojiet 2 līdz 6 soli vēl divas reizes.
-
Lieciet tiramisu ledusskapī vismaz uz stundu, lai saldais "ievilktos" un būtu gardāks.
-
Kad esat gatavs tiramisu pasniegšanai, vienmērīgi uzrīvējiet tam virsū tumšo šokolādi.
Avots