Izmēģini! Apelsīnu tiramisu

© pexels.com

Tiramisu jaunās garšās!

Apelsīnu tiramisu

Porciju daudzums: 6. Gatavošanas laiks: 20 minūtes + laiks, lai saldais "ievilktos"

Nepieciešams:

  • 150ml svaigi spiesta apelsīnu sula;
  • 600g Grieķu jogurts;
  • 30g pūdercukurs;
  • 18 cepumi "Dāmu pirkstiņi";
  • 2 lieli apelsīni;
  • 10g tumšā šokolāde.

Pagatavošana:

  1. Bļodā lejiet apelsīnu sulu.
  2. Citā bļodā lieciet Grieķu jogurtu un cukuru. Samaisiet abas sastāvdaļas kopā.
  3. Iemērciet sulā sešus cepumus un kārtojiet tos izvēlētā traukā.
  4. Nomizojiet apelsīnu. Sadaliet to daiviņās.
  5. Pa virsu cepumiem plānā kārtā lieciet apelsīnu daiviņas.
  6. Pa virsu apelsīniem uzklājiet vienu trešdaļu no jogurta un cukura masas.
  7. Atkārtojiet 2 līdz 6 soli vēl divas reizes.

  8. Lieciet tiramisu ledusskapī vismaz uz stundu, lai saldais "ievilktos" un būtu gardāks.

  9. Kad esat gatavs tiramisu pasniegšanai, vienmērīgi uzrīvējiet tam virsū tumšo šokolādi.

Avots

Virtuvē

Citrons ir viens no daudzpusīgākajiem augļiem virtuvē – tas piešķir svaigumu ēdieniem, izceļ garšas un darbojas arī kā dabīgs konservants. Taču daudzi nezina, ka citrona sasaldēšana atklāj pavisam jaunas tā izmantošanas iespējas. Šī metode ir gan praktiska, gan ekonomiska – tā ļauj augli izmantot pilnībā, neizmetot pat mizu, raksta “Healthline.com”.

Svarīgākais