Virtuvē

28.mai 2023
"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka izmēģināt gardu varavīksnes foreles recepti.
27.mai 2023
Ikvienam reiz ir sanācis piededzināt katlā esošo saturu. Kā zināms, tad visbiežāk katlu atkal padarīt tīru ir visai grūti. Nākamreiz, atgadoties šādai situācijai, pielietojiet šo pavisam vienkāršo triku.
26.mai 2023
Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardu un veselīgu banāna ar avokado un kakao deserta recepti. Receptē minētās sastāvdaļas paredzētas četru porciju pagatavošanai.
22.mai 2023
Pavāre Linda Brensone dalās ar gardu dateļu pudiņa recepti. Receptē aprakstītais sastāvdaļu daudzums pietiks sešām porcijām.
19.mai 2023
Kad gatavojam ēst, mums mēdz palikt pāri, piemēram, puse no citrona, tomāta vai kāda cita augļa, dārzeņa. Lai šī pāri palikusī pusīte neapkalstu, izmantojiet šo vienkāršo triku!
18.mai 2023
Pavāre Linda Brensone radījusi desertu recepti, kuras pagatavošana būs spēkā ikvienam.
16.mai 2023
Neparasts, bet noderīgs triks ikvienai mājsaimniecei! Ja jums nepieciešams sagriezt, piemēram, lērums dārzeņu, siera vai desas šķēlītes, var šķist kaitinoši, ka katra no tām mēdz pielipt pie naža spala. Lai no tā izvairītos un griešanas procesu paātrinātu, ņemiet vērā šo vienkāršo triku!
15.mai 2023
Pavāre Linda Brensone iesaka neparastu, bet gardu uzkodu pie alus! Tās pagatavošana būs pavisam vienkārša!
13.mai 2023
Pārsteidziet savus viesus ar vēl nebaudītu ēdienu, nepavadot pie plīts visu dienu! Recepti iesaka pavāre Linda Brensone.
12.mai 2023
Cepjot apaļās picas cepeškrāsnī, visbiežāk divas reizē neizcepsiet! Šis atjautīgais triks palīdzēs atrisināt šo problēmu!
11.mai 2023
"Rimi eksperte", sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardi pavasarīgo salātu recepti.
10.mai 2023
Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, pavāre Linda Brensone iesaka gardu un viegli pagatavojamu uzkodu recepti. Uzkodas ieteicams baudīt ar rudzu maizes eilu. 
6.mai 2023
Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina norāda, ka sēklas, līdzīgi kā rieksti, satur daudz olbaltumvielu, taukvielu, vitamīnu un minerālvielu, tomēr veikalos tās ir pieejamas par daudz demokrātiskākām cenām, tādējādi ir draudzīgas ne vien organismam, bet arī maciņam. Izmēģiniet šo gardo sēklu sausmaizīšu recepti!
4.mai 2023
Pikniks ir neaizstājama pavasara un vasaras sastāvdaļa. Parūpējies par skaistu galda noformējumu un izveido galda piederumu turētāju no otrreizējiem materiāliem!
1.mai 2023
Ja, griežot dažādus pārtikas produktus, jūsu virtuves dēlītis mēdz slīdēt pa virtuves virsmu, tad šis vienkāršais veids jums noderēs!
30.apr 2023
Šie cepumi lieliski papildinās svētku galdu gan garšas, gan vizuālā noformējuma ziņā.
28.apr 2023
Ieprieciniet brīvdienu rītā savas un mīļoto cilvēku garšu kārpiņas, pagatavojiet sātīgas karstmaizes.
27.apr 2023
Vēlaties pagatavot gardu sviestmaizi, bet sviestu aizmirsāt izņemt no ledusskapja laikus un tas ir ciets? Vairs par to nav jāsatraucās, ir pavisam vienkāršs veids, kā cietu sviestu ātri padarīt mīkstu!
24.apr 2023
Vai zinājāt, ka ķirbu sēklas ir ļoti veselīgas un tās nepieciešams iekļaut pavasara ēdienkartē? Pagatavojiet šos gardos salātus, izmantojot ķirbju sēklas!
20.apr 2023
Lai pagatavotu savus tortiljas čipšus jeb kraukšķus būs nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas.
11.apr 2023
Pēc Lieldienu olu krāsošanas un ripināšanas, kā arī citām jautrām aktivitātēm, svinētājiem bieži vien paliek pāri prāvs olu skaits, ko var izmantot dažādu garšīgu ēdienu pagatavošanai, tā parūpējoties par to, lai ēdiens neiet zudumā, saka Latvijas Apvienotās Putnkopības asociācijas (LAPNA) izpilddirektore Anna Ērliha.
10.apr 2023
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone dalās ar divām gardām ēdienu receptēm, kurās izmantot pāri palikušās Lieldienu olas.