Maigākā vistas gaļa apvienojumā ar bagātīgo aunazirņu garšu iekaros pat visprasīgāko gardēžu sirdis. Svaigi dārzeņi piešķirs spilgtus akcentus un izcels šā kulinārijas šedevra izsmalcināto aromātu.
Salāti ar vistu, aunazirņiem un dārzeņiem kļūs par īstu svētku galda hitu: barojoši, bet tajā pašā laikā viegli, tie ir ideāli piemēroti svinīgiem pasākumiem vai kalpos kā patstāvīgs ēdiens un patīkami pārsteigs viesus.
SASTĀVDAĻAS:
1 vistas fileja
½ tase konservētu aunazirņu
1 gurķis
5 ķiršu tomāti
1 paprika
svaigi zaļumi pēc garšas
3 ēd.k. olīveļļa
olīvas
garšvielas
PAGATAVOŠANA
1.Vāra vistas fileju verdošā ūdenī, līdz tā ir mīksta, tad izņem un ļauj atdzist. Kad fileja ir atdzisusi, sagriež mazos gabaliņos un noliek malā.
2.Noskalo aunazirņus zem auksta tekoša ūdens caur caurduri un pēc tam ievieto tos dziļā salātu bļodā.
3.Rūpīgi nomazgā gurķus, tomātus, papriku, olīvas un garšaugus. Sasmalcina tos un pievieno kopā ar sasmalcinātu vistu aunazirņiem salātu bļodā.
4.Garšo salātus, pievieno garšvielas pēc garšas un pirms pasniegšanas apslaka ar olīveļļu.