25 dienas līdz Ziemassvētku ballītēm. Ēdam, lai tievētu

© Ilze Šteinfelde

Šie salāti mūsmājās ienāca, pateicoties draudzenei Ieviņai. Tie ir garšīgi un sātīgi, bet gana liesi, lai apēstais nepārvērstos apaļumos

Sastāvdaļas:

Gurķi: 2 gab

Bietes: 300 g

Āboli: 1 gab

Kazas siers: 100 g

Pētersīļi: 50 g

Valrieksti: 50 g

Olīveļļa: 20 g

Balzamiko etiķis: 15 g

Pagatavošana

Kubiņos sagriež svaigo gurķi, vārītās bietes, ābolus, kazas sieru. Visu samaisa. Salātos iemaisa olīveļļu un balzamiko etiķi. Salātus pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un valriekstiem.

Vairāk recepšu cookbook.ilaipa.lv

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais