25 dienas līdz Ziemassvētku ballītēm. Ēdam, lai tievētu

© Ilze Šteinfelde

Šie salāti mūsmājās ienāca, pateicoties draudzenei Ieviņai. Tie ir garšīgi un sātīgi, bet gana liesi, lai apēstais nepārvērstos apaļumos

Sastāvdaļas:

Gurķi: 2 gab

Bietes: 300 g

Āboli: 1 gab

Kazas siers: 100 g

Pētersīļi: 50 g

Valrieksti: 50 g

Olīveļļa: 20 g

Balzamiko etiķis: 15 g

Pagatavošana

Kubiņos sagriež svaigo gurķi, vārītās bietes, ābolus, kazas sieru. Visu samaisa. Salātos iemaisa olīveļļu un balzamiko etiķi. Salātus pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un valriekstiem.

Vairāk recepšu cookbook.ilaipa.lv

Virtuvē

Iemesls, kāpēc daudziem cilvēkiem negaršo auzu pārslas, var būt gluži vienkāršs - viņi nezina, kā tās labi pagatavot! Parasti, gatavojot putru, tiek izmantota tikai viena veida pārslas, bet britu šefpavārs April Blūmfīlds iesaka apvienot divus dažādus auzu veidus, raksta izdevums “Parade”.

Svarīgākais