25 dienas līdz Ziemassvētku ballītēm. Ēdam, lai tievētu

© Ilze Šteinfelde

Šie salāti mūsmājās ienāca, pateicoties draudzenei Ieviņai. Tie ir garšīgi un sātīgi, bet gana liesi, lai apēstais nepārvērstos apaļumos

Sastāvdaļas:

Gurķi: 2 gab

Bietes: 300 g

Āboli: 1 gab

Kazas siers: 100 g

Pētersīļi: 50 g

Valrieksti: 50 g

Olīveļļa: 20 g

Balzamiko etiķis: 15 g

Pagatavošana

Kubiņos sagriež svaigo gurķi, vārītās bietes, ābolus, kazas sieru. Visu samaisa. Salātos iemaisa olīveļļu un balzamiko etiķi. Salātus pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un valriekstiem.

Vairāk recepšu cookbook.ilaipa.lv

Virtuvē

Karstā vasaras dienā ledus tēja ir īsts glābiņš – veldzējoša, atsvaidzinoša un arī veselīga! Tā vietā, lai izmantotu cukuru vai mākslīgi saldinatus sīrupus, mājās vari pagatavot dabīgu tējas koncentrātu – sīrupu, ko glabāt burciņā un lietot pēc vajadzības. Un pats labākais – šis dzēriens iztiek bez cukura! Ar recepti dalās “simpleveganblog.com”.

Svarīgākais